Engin Altan, Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılıyor mu? Yapımcı...

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'da başrol oynayan Engin Altan Düzyatan, diziden ayrılıyor mu? Diriliş Ertuğrul 91.bölüm 2.fragmanında yaşanan şok gelişme izleyenleri şaşırttı.

GİRİŞ 17.06.2017 11:44 GÜNCELLEME 17.06.2017 11:44
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

TRT 1'de yayınlanan ve her bölümüyle reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul'da oynayan Engin Altan Düzyatan 91.bölüm 2.fragmanıyla herkesi şaşırttı.

Dizinin izleyicisi Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisinde ayrılıyor mu sorusunu sormaya başladı.

İŞTE DİRİLİŞ ERTUĞRUL ŞOKE EDEN FRAGMAN

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YAPIMCI AÇIKLAMIŞTI

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da yeni bir döneme girileceği ve tarihi dizinin yeni döneminde başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın geçtiğimiz günlerde senaryonun seyri gereğince yer almayacağı iddia edilmişti.
 
Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve tasarımcısı Tekden Film'in patronu M. Mehmet Bozdağ da konu ile ilgili olarak kişisel sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayınladı. Bozdağ açıklamasında, Engin Altan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılmayacağını duyurdu. 
 
İşte, Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı M. Mehmet Bozdağ'ın açıklaması:

diriliş-ertuğrul-ölüm-1

ENGİN ALTAN: DİZİDEN ÇIKACAĞIM HABERLERİ ASILSIZ

Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Düzyatan,''Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben aşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm', Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları'nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman'' ifadelerini kullandı..

YORUMLAR 22
  • Merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence ertugrul ayrilirsa film izlenmez gayet basarili oyuncu tarihte 96 yasinda oluyo bence simdi yonetim olcek demesi cok sacma tarihteki ne ise onu uygulayin
    Cevapla
  • Çiçek kuley 6 yıl önce Şikayet Et
    Ölmesin ya Ertuğrul çok üzüldüm 18 ekim çarşamba günü oynayan bölümüne tuzağa dusurulduler Kahrolsun şeytanlar Ertuğrul bi capulcunun kılıç darbelerine yenilmemesi lazımdı aslında çünkü önceden beri hep güçlü düşmanları bile yendi geldi bi zayıf çelimsiz e mi yenik düştü ki ztn olmuycek galiba yine ölmüş numarasi yapmış olabilir yada iyilesene kadar saklanmış olabilir belkide kendisiyle rekabet eden o diğer bey in oyunlarını sultan karşısında ortaya çıkarmak için ölmüş numarasini yapmış olabilir ama olmeyecek ölmesinde dizinin anlama kalmaz yoksa
    Cevapla
  • Sanane 6 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul benim favori dizim eğer Engin Altan diziden ayrılırsa Dizinin anlamı kalmaz iyi ki de çıkmıyor :) <3
    Cevapla
  • Dağlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul ayrılır yada ölürse dizi seyircisinin yüzde doksanı biter. şimdiye kadar böyle olmuştur. nasılki memati öldü kurtlar vadisi, meltem ayrıldı çocuklar duymasın vb. gibi buda biter. Hatta artuk beyin ölümü bile etkiliyecektir. İnşallah hayme anayıda öldürmezler. Hatta farkındaysanız alplerin ölümleri bile etkisini azda olsa hissttiriyor.
    Cevapla
  • Meltem 6 yıl önce Şikayet Et
    Erturul ölseydi sezon finali değil final olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı