TRT Diyanet CANLI izleme ekranı! Bu senenin Hac kura çekimi...

Diyanet İşler Başkanlığı'nın açıklamasına göre 2018 hac kura çekilişi bugün 11:00'da yapılacak. Hac kura çekimleri TRT Diyanetten canlı olarak izlenecek. Peki TRT Diyanet internette canlı nasıl izlenir? Kutsal topraklara gitmeyi hak kazanacakların belirleneceği kura çekimi TRT Diyanet canlı izleme sayfası haberimizde...

TRT Diyanet CANLI izleme ekranı! Bu senenin Hac kura çekimi...
TRT Diyanet CANLI izleme ekranı! Bu senenin Hac kura çekimi...
GİRİŞ 01.02.2018 11:09 GÜNCELLEME 01.02.2018 11:11

Gözler bugün hac kura sonuçlarında olacak. Hac kura sonuçları belli oldu mu sorusu hacı adaylarının en merak ettiği soruların başında geliyor. Hacı adayları bugün gerçekleşecek kuralar sonucunda, kutsal topraklara gitmeye hak kazanıp kazanmadıklarını öğrenecek. Hac kura sonuçlarını canlı olarak izlemek isteyenler için TRT Diyanet canlı izleme bağlantısı haberimizde...

HAC KURA SONUÇLARI TRT DİYANET CANLI YAYIN EKRANI

 

Diyanet'in konferans salonunda saat 11.00'da başlayacak olan kura çekilişi, akşam saatlerine kadar devam edecek. 80 bin kişinin ismi, bölge bölge canlı yayınla ekranlarda olacak.  Canlı yayını takip edemeyenler için ise akşam saat 21.00 itibariyle Hac kura sonuçları sorgulama ekranı erişime açılacak. Diyanet İşleri Başkanlığı internet sitesi (Diyanet.gov.tr)  üzerinden yayınlanacak olan bu sayfada, TC ile sorgulama işlemi gerçekleştirilebilecek.

TRT DİYANET GÜNCEL FREKANSI

TRT DİYANET TV Kanalı 11958 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. TRT DİYANET TV kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

Kanal Adı : TRT DİYANET TV
Paket İsmi : TRT BATI PAKET
Frekansı : 11958
Polarisazyon Değeri : V - Dikey
Kapsama : Batı
SR : 27500
FEC : 5/6
Tip : SD

Türksat uydusunda bulunan TRT DİYANET TV kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen frekansları girmeniz gerekmektedir.

2018 Hac kura sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak? 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var