Gürbüz Çapan'dan Halk TV açıklaması

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, Halk TV'yi satın aldığı yönündeki iddialara açıklama getirdi.

Gürbüz Çapan'dan Halk TV açıklaması
Gürbüz Çapan'dan Halk TV açıklaması
GİRİŞ 21.11.2011 14:50 GÜNCELLEME 21.11.2011 14:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

“Halk TV'yi satın aldım diye bir şey yok, sadece partinin yayın organını koordine etmeye çalışacağım, olay sadece bu” dedi.

İşte Çapan'dan sitemize özel açıklamalar:

“Halk TV benim değil, haberler yanlış. Ben sadece; 'bu televizyonu yönetebilir miyim, borcunua harcına bir bakayım' dedim. Halk TV'yi satın aldım diye bir şey yok, zaten satan da yok ki! Sadece partinin yayın organını koordine etmeye çalışacağım. Daha evvel Gürsel Tekin'in yaptığı koordinasyon işini ben yapacağım, olay sadece bu.”

Çapan, Karadeniz TV’nin Mecidiyeköy’de bulunan Polat Plaza’daki merkezinin daha genişletilmesi amacıyla plazanın 3 katını da satın aldığı yönündeki haberlere ilişkin ise “Ben KRT'nin sahibi falan değilim, bu haber de doğru değil” dedi.

Günlük gazete kuracağı yönündeki iddialara da değinen Gürbüz Çapan, “Bu da gerçek değil, Yurt gazetesine bir hayırlı olsuna gittim hepsi o kadar. Şu an sadece Cumhuriyet gazetesine ortaklığım ve Radyo 24 sahipliğim devam ediyor” şeklinde konuştu.

Haberdesonnokta.com

YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 12 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada Tek: bankasi ve tv olan bir Parti CHP.. Sanki Parti degide bir sirket. Cebellezin minel becel icin partinin her toplantisinda kavga cikar saclar baslar yolunur. Pastadan,herkes bir sey kapabilmek icin her kes canla basla itisir kakisir..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak