'32. Gün' padişahlık sistemiyle mi yönetiliyor?

'32. Gün'ü Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand'ın sunacağı yönündeki haberler üzerine Sabah yazarı Mevlüt Tezel, konuyu köşesinde değerlendirdi...

'32. Gün' padişahlık sistemiyle mi yönetiliyor?
'32. Gün' padişahlık sistemiyle mi yönetiliyor?
GİRİŞ 22.02.2013 10:45 GÜNCELLEME 22.02.2013 10:45

M. Ali Birand'ın vefatından sonra en çok merak edilen sorularda biri de 32. Gün'ün akıbeti olmuştu. Birand'ın bir ekran klasiği haline getirdiği programın kaderi geçtiğimiz günlerde belli oldu.32. Gün yola Birand'ın oğlu Umur Birand'la devam edecek.

İşin içinde Birand'ın anısı olunca bu tercih fazlaca polemik konusu yapılamıyor. Ama orta yerde duran bazı şeyleri de es geçmek mümkün değil. Sabah yazarı Mevlüt Tezel, konuyu köşesine taşıdığı yazısında herkesin düşünüp dile getirmek istediği bir rahatsızlığa işaret etti.

"Birand kavuğunu oğluna mı bıraktı?" diye soran Tezel, şöyle devam etti:

'32. Gün'ü Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand sunacakmış. İyi o zaman, ben ölürsem de bu köşede oğlum yazsın!

Olur mu yahu böyle bir şey?

Umur Birand'ın bir basın halkla ilişkiler şirketi vardı. Son dönemde babasının TV işlerinin yapımcılığını da üstleniyordu.

Ancak Umur'un sunuculuk ve habercilik geçmişi yok.

'32. Gün'; sunuculuk ve habercilik tecrübesi olmayan birine, "Hadi gel, sen sun" diyeceğiniz bir sabah programı değil. Türk televizyonculuk tarihine damgasını vurmuş bir programdan bahsediyoruz.
Ayrıca uzun yıllar yurt dışında yaşadığı için Umur'un Türkçesi de iyi değil. '32. Gün' padişahlık sistemiyle mi yönetiliyor?

Biraz sakıncalı da olsa 32. Gün üzerine söylenmesi gerekenleri söylemekten geri durmayan Mevlüt Tezel, günün en sıkı TV eleştirisiyle günün televizyoncusu oldu...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İspanya'dan İsrail'e yeni adım! İsrail'e silah taşıyan gemiye ret
İsrail'den Türkiye'ye misilleme: Erdoğan'ın görev süresi dolana kadar...