Tiyatro severleri mutlu edecek haber

5. Uluslararası Ataşehir Tiyatro Festivali 4 Mart'ta başlıyor.

Tiyatro severleri mutlu edecek haber
Tiyatro severleri mutlu edecek haber
GİRİŞ 01.03.2014 09:28 GÜNCELLEME 01.03.2014 09:28

Ataşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 4 Mart- 10 Nisan tarihleri arasında yapılacak tiyatro festivalinde 15 oyun yer alacak.

Açıklamada, bu yıl beşincisi düzenlenecek festivalin, İsviçre ve Gürcistan'dan katılacak tiyatro ekipleri ile birlikte uluslararası nitelik kazanacağı belirtildi.

Festival boyunca; Duru Tiyatro, Ankara Sanat Tiyatrosu, Moda Sahnesi, Ortaoyuncular, Dostlar Tiyatrosu, Enver Aysever, Sunay Akın, Tiyatro Formül, Yolcu Tiyatro, Ahmet Çevik Tiyatrosu, Ankara Simurg Oyuncuları Tiyatrosu, Tiyatro Kedi ve Enis Fosforoğlu Tiyatrosu tarafından Türk ve dünya tiyatrosunun önemli örnekleri Ataşehir'de sahnelenecek.

Festivalin, 27 Mart akşamındaki konuğu ise İsviçre'nin Zohner Art Company ekibinin sunacağı Odysseia isimli oyun olacak.

Festival boyunca her akşam saat 20.30'da Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde başlayacak oyunların ücretsiz davetiyeleri, Ataşehir Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Halkla İlişkiler Birimi'nden, Ataşehir Novada AVM'de bulunan Ataşehir Belediyesi Bilet Noktası'ndan ve Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi'nde bulunan Küçükbakkalköy Hizmet Birimi'nden temin edilebilinecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor