Kadıköy'de minibüsçüler dehşet saçtı!

Kadıköy'de, yolcu almak için yarış yaptıkları iddia edilen minibüslerin neden olduğu kazada 3 minibüs ve 3 otomobil hurdaya döndü. Kazada 2 sürücü yaralandı.

GİRİŞ 21.03.2013 11:40 GÜNCELLEME 21.03.2013 12:42
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kaza, sabah saat 09.00 sularında Acıbadem Mahallesi Taşköprü Caddesi Yıldız Bakkal Caddesi'nde meydana geldi.

İddialara göre kırmızı ışıkta bekleyen Cemil Şekerci'nin kullandığı 34 JJM 87 plakalı otomobile, Sunay Yılmaz'ın (43) kullandığı 34 M 2982 plakalı minibüs arkadan çarptı.

Aynı yol üzerinde seyir halinde olan Nihat Esgin'in kullandığı 34 M 04 67plakalı minibüs de kontrolden çıkarak 34 M 2906 plakalı başka bir yolcu minibüsüne çarptı. Bir anda savaş alanına dönen olay yerindeki zincirleme kazada 3 otomobil ile 3 yolcu minibüsü hurdaya döndü.

Kaza sırasında yaralanan Sunay Yılmaz ve Nihat Esgin ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kırmızı ışıkta beklerken büyük bir gürültüyle sarsıldığını söyleyen bir sürücü, "Biz ışıkta bekliyorduk. Hızla gelen minibüs ortalığı bu hale getirdi. Freninin patladığını söylüyor ama bence yarış yapıyorlardı." dedi.

Öte yandan, kazaya karışan bir minibüs sürücüsü ise yolcu minibüsünün freni patladığı için duramadığını söyledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 21
  • burakkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    YETKİLİLER SESİMİZİ DUYUNNNNNNNNNNNNNN. TRAFİĞİN tıkanmasına en büyük sebeb bunlar dünyada olabilecek ne kötülük varsa yapıyorlar. gelişen türkiyenin vizyonun tam ZIT BUNLAR. Yetkililer bu münibüs çüleri nasıl görmüyorsunuz. anlamıyorum!!!
    Cevapla
  • Aslının Nesli 11 yıl önce Şikayet Et
    Taksicisi,dolmuşcusu,otobüscüsü iyi de.... Ana caddede u dönüşü yapmak bizde, ara sokaktan ana yola yangından kaçarcasına fırlayanlar bizde, ana yolda sağ şeridi babasının yolu gibi kullananlar(dörtlü yakmak geçerli mazeret ya!) bizde, sol şeritte istediği hızda gideceğini zannedip insanları korna ve selektörlerle taciz edenler bizde, kırmızı ışık bir yandımı yeşile hiç dönmeyecekmiş gibi son saniyelerde geçmek için gazlayanlar bizde, ters yola girip trafiğin akışını bozanlar bizde, araçlara yeşil ışık yanarken yola atlayıp kendini ve trafiği tehlikeye atan yayalar bizde, tam tersi yayalara yeşil ışık yanarken bir yolunu bulup sıvışmak için yayaları sallamayanlar bizde. Ne kadar kural tanımaz adam varsa hepsi bizde! Ülkemiz şoförlerinin al birini vur ötekine!
    Cevapla
  • hayatı61tarafa 11 yıl önce Şikayet Et
    işin komik tarafı.... bizim bağcılar tarafındaki minübüslerin arkasında şöyle bir yazı var "bu araçta mesleki eğitimini almış istanbul beyefendisi çalışmaktadır"artık daha yorum yapmaya gerek bile duymam:)
    Cevapla
  • SERKAN 11 yıl önce Şikayet Et
    SESIMIZI DUYAN VARMI. Sayın Kadir Topbaş şu minibüslere hala care bulamadın. Birdahaki secimde inşALLAH gelme kardeşim.
    Cevapla
  • murat alkılıç 11 yıl önce Şikayet Et
    ya taksiciler.!!!!!. minibüscüler ve otobüscüler kendi hatlarında terör estiriyor.fakat taksiciler şehrin her sokağında. he bi e servisciler var; onlarda farklı değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail polisi, Türk vatandaşını şehit etti
Suudilerden Türk şirkete 'çılgın' teklif! İspanyol, İtalyan ve Çinlileri geride bıraktı