Üsküdar'da İETT dehşeti! 7 yaralı

Üsküdar'da bir İETT otobüsü durağa yaklaştığı sırada önünde bulunan başka bir İETT otobüsüne arkadan çarptı. Kazada iki otobüsteki 7 kişi yaralandı.

Üsküdar'da İETT dehşeti! 7 yaralı
Üsküdar'da İETT dehşeti! 7 yaralı
GİRİŞ 09.10.2013 18:57 GÜNCELLEME 09.10.2013 18:57

Otobüsteki yolculardan bazıları çarpan otobüsün hızlı olduğunu iddia ettiler.

Kaza saat 17.00 sıralarında Nuhkuyusu Caddesi üzerinde meydana geldi. Oğuz Civelek'in kullandığı 34 TN 0213 plakalı, Kadıköy-Kazım Karabekir hattında çalışan İETT otobüsü Askerlik Şubesi Durağı'na yanaşmak istedi. bu sırada hızlı olduğu iddia edilen otobüs duramayarak önündeki Kadir Aydoğdu'nun kullandığı 34 TN 0318 plakalı başka bir belediye otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın ardından Aydoğdu'nun kullandığı otobüs yolun soluna savruldu. Çarpmanın şiddetiyle iki otobüste büyük hasar oluşurken sürücüler Oğuz Civelek, Kadir Aydoğdu ve yolculardan Burhan Kubilay Çelik, Hatice Duymaç, Hilal Yılmaz, Ayşegül Bakay ve Tuğba Uzunhasanoğlu yaralandı. Kazayı gören çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldirilarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayatı tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Öndeki otobüse çarpan İETT şoförü Oğuz Civelek kazanın otobüsün yolun ıslak olması nedeniyle kayması sonucu meydana geldiğini iddia ederken yolcular ve bir görgü tanığı  otobüsün hızlı olduğunu söylediler.

Yolculardan Ahmet Onaran, kaza sırasında otobüste ayakta olduğunu belirterek "Kaza bir anda oldu. Ben zaten bir yerlere çarptım. Otobüs biraz hızlıydı. Aniden önündeki otobüsü görmemiş olabilir ama durağa göre biraz hızlıydı. Otobüsün yarsı doluydu. Ayakta birkaç kişi daha vardı. Allah'tan cama doğru giden olmadı ama birkaç kişi devrildi" diye konuştu. Görgü tanığı Yusuf Gönül'de durakta beklediğini belirterek "Otobüs biraz süratliydi. Zaten vuracağını anladım. Aynası ağacı sıyırdı. Ağacı kurtardıktan sonra ani fren yaptı. Kızakladığı için diğer otobüse vurdu" şeklinde konuştu. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde