Giresun'da doğum dönüşü feci kaza: 4 ölü!

Giresun'da yeni doğan bebeklerini hastaneden eve götürmek isteyen ailenin içinde bulunduğu otomobil, yol kenarında park halindeki kamyona çarptı. Kazada anne, bir günlük bebeği, 4 yaşındaki kızı ve babaanne öldü, baba yaralandı.

Giresun'da doğum dönüşü feci kaza: 4 ölü!
Giresun'da doğum dönüşü feci kaza: 4 ölü!
GİRİŞ 31.10.2013 18:08 GÜNCELLEME 31.10.2013 19:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Keşap ilçesi Kılıçlı köyünde Oğuzhan Çelik (28) idaresindeki otomobil, yolun kenarında park halindeki kamyona çarptı.Kazada sürücü Oğuzhan Çelik'in eşi Elif Çelik (27) ile annesi Havva Çelik (48) olay yerinde hayatını kaybetti.

Oğuzhan Çelik, Çelik'in bir günlük bebeği ile 4 yaşındaki kızı Asiye Çelik yaralandı. Bebek ve 4 yaşındaki Asiye Çelik ambulansla hastanaye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Elif Çelik ve Havva Çelik'in araçta sıkışan cesetleri Giresun Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarıldı.Oğuzhan Çelik kaldırıldığı Giresun Özel Ada Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Elif Çelik, Havva Çelik, Asiye Çelik ve bebeğin cesedi Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Haluk Ö. gözaltına alındı.

Anne Elif Çelik'in, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde bir gün önce kız çocuğu dünyaya getirdiği, genç kadının bebeği, 4 yaşındaki kızı, kayınvalidesi ve eşiyle eve gitmek üzere hastaneden ayrıldığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Büyük imtihan ve ibret herkese.Rabbim Ölenlerin mekanını cennet eylesin,Kalanlara sabır versin diyorum.. Kul şaşar,beşerdir.Böyle tüm sevdiklerini kaybetmiş bir kardeşimize hüsnü zanda bulunmayın.Nasıl olduğunu bilemiyoruz.Hepimizin başına gelebilir.Sadece sürat yapan kişiler ölmüyor.Taktidri ilahi.1 günlük ve 4 günlük yavru için içim sızladı...
    Cevapla
  • ömer anaç 10 yıl önce Şikayet Et
    allah sabırlık versin. allah sabırlık versin çelik ailesinin başı sag olsun.
    Cevapla
  • ONURSELAM 10 yıl önce Şikayet Et
    turan altınsu ya cevap. turan nasıl bir akıl patlaması yasıyorsun sen ?
    Cevapla
  • serkan saymaz 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH SABİR VERSİN::. bu model aracı kullanan biri olarak söylüyorum bunlar ticari araç viraja ve sürate hiç gelmezler.. asla 100 geçmem bunlarla... biraz süratın varsa firene bastiğinda araç kayip gidiyor.. yada savruluyor.. bu araç buhale geldiğine göre 160 garanti süratı vardır.... tedbir sende taktir allahtan... bunu unutmayalım .. direksiyon bizim elimizde imtihandayizzz..
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 10 yıl önce Şikayet Et
    Kaza.... Buradaki kazanın nasıl olduğunu bilemiyorum, Allah kalanlarına sabır versin.. Fakat o ticari araçları normal otomobil gibi kullanıp, aşırı hız yapıyorlar ya.. En ufak bir manevrada savrulup devrilme riskleri var ya.. Bunu bilmiyorlar ve hala öyle araba kullanıyorlar ya.. Hükümet de bunların cinayet teşebbüslerine göz yumuyor ya.. Deliriyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı