İstanbul'da minibüs üst geçitten uçtu

İstanbul Güngören'de bir yolcu minibüsü üst geçitten uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

İstanbul'da minibüs üst geçitten uçtu
İstanbul'da minibüs üst geçitten uçtu
GİRİŞ 20.11.2013 12:15 GÜNCELLEME 20.11.2013 19:19
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Güngören'de yolcu taşıyan bir minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 15 metre yükseklikteki Eşref Bitlis Üstgeçidi'nden aşağı düştü. Kazada 2 yolcu hayatını kaybederken aralarında sürücünün de bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Salim Dalbudak'ın kullandığı 34 M 3421 plakalı yolcu minibüsü saat 11.30 sıralarında Güngören'deki Eşref Bitlis Üstgeçidi'ne geldi. İddiaya göre hızlı olduğu belirtilen minibüs, köprü üstünde başka bir araç tarafından sıkıştırıldı. Sürücü Salim Dalbudak'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu minibüs, 15 metre yükseklikteki köprüden aşağıya düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık görevlileri gitti.

Minibüs içinde bulunan ve aralarında şoför Salim Dalbudak'ın da bulunduğu 3 yaralı ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü. Hurda yığınına dönen minibüsün altında kalan Ali Durmaz ve Mustafa Aksoy isimli iki yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza haberinin duyulmasının ardından kazanın olduğu yere gelen yaralı yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Çevredeki vatandaşlar da kazanın olduğu yere gitti. Üstgeçidinin çevresini dolduran mahalle sakinleri şaşkın gözlerle olan biteni izledi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yaşamlarını yitiren Ali Durmaz ve Mustafa Aksoy'un cenazeleri otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Hurdaya dönen yolcu minibüsü ise vinçle kaldırılarak üzerine konulduğu çekici araçla götürüldü.

Güngören'deki minibüs kazası ile ilgili olarak İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ölü sayısının 2 olduğu belirtildi. 2 vatandaşında yaralı olduğu bildirildi.

 

 

YORUMLAR 19
  • ilyasbudak 10 yıl önce Şikayet Et
    Minübüsler Kaldırılsın. Bence Köklü Çözüm Lazım, istanbulda Tüm Minübüsler Kaldırılsın, Binmektense Çoğu Yeri Yürüyerek Gidiyorum. Henüz Beni Geçen Olmadı. Onların Yerine Otobüs Koysunlar.
    Cevapla
  • Nihat Ahmetoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Eninde Sonunda. Rusya'da bütün araçlarda kamera var. İlk aşamada Ticari araçlara araç içi ve araç dışı kamera mecburiyeti getirilirse sorun büyük ölçüde çözülür. Hatta kamera kayıtları belli bir merkezde toplanarak şikayet edilen aracın kamera görüntüleri incelenebilirse caydırıcı yaptırımlarla beraber taşkınlıkların önü alınır. Kendisini dokunulmaz zannedenlerin ülkesinde bir eşik daha aşılır böylece.
    Cevapla
  • burak 10 yıl önce Şikayet Et
    şoför. neredeyse hiçbir minibüs şoförünün gözü yolda değil ki. adam hem para sayıyor hem üstünü veriyor hem sollama yapıyor hem parasını veren var mı diye yolcu sayıyor. biz de buna ulaşım diyoruz.
    Cevapla
  • YILMAZ ŞENAY 10 yıl önce Şikayet Et
    RÜŞVET VERİLİRSE HEPSİ UYUR TABİ. Maalesef arkadaşlar ; rüşveti alan koltuğuna çekilip uyuyor.Denetim diye bişey yok.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    kazalar hariç trafikte sıkışmalara sebep hep bulardır !. ayrıca geçenlerde yapılan bir araştırmada minibüs şöferlerinin çoğu uyuşturucu ve alkol bağımlısı olduğu ortaya çıkmıştı ! kaldırın şuları büyük şehirlerden !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi