Antalya’da katliam gibi kaza: 13 ölü

Antalya-Isparta karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 13 kişi hayatını kaybetti

Antalya’da katliam gibi kaza: 13 ölü
Antalya’da katliam gibi kaza: 13 ölü
GİRİŞ 14.09.2014 08:07 GÜNCELLEME 14.09.2014 09:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Antalya- Isparta karayolu Çobanpınarı mevkisinde, yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana kazada, ilk belirlemelere 13 kişi hayatını kaybetti. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Olay yerine ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

VALİ: 6 YARALININ DURUMU AĞIR

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Antalya-Isparta karayolunda meydana gelen kazada 13 kişinin öldüğünü, 31 kişinin de yaralandığını söyledi. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğunu vurgulayan Kürklü, "Yaralılar, Bucak, Isparta ve Antalya'daki hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.
 

YORUMLAR 11
  • eren yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    trafik emniyet müdürlüğü sorumludur.. geçen ay hayatımda ilk defa Adapazarı otobanında 160 km ile giden otobüse şahit oldum.ibre 150 deydi denedik otobüsü yakalayamadık o totbüsü sollamak için 170 basmak lazımdı.yanılmıyorsam irandan gelen bir otobüstü.yabancı plakaydı.otobandı ama herhalde tek yönlü yolda o hızı yapmamalıdır.
    Cevapla
  • aksoy şafak 9 yıl önce Şikayet Et
    içişleri bakanlığı hatalıdır.. mantıksız kanunar yüzünden oluyor.yok orda surat yapma yok burda böyle git.yok orda radar var burda yok.şu var bu var. en sonunda otobüs geç kalıyor yani dengeli giedemiyor.trafiği geçtiğinde birden basıyor bazıları.otobüsler genelde 110-120 gidiyor.ama bastığı zamanda birçok otomobili solluyor.bazıları görmemiştir.otobanda 170 km ile otobüse dek geldim bu durumlar çok nadirdir o yüzden çoğu vatandaş bilmez. virajlı yollarda 110 geçmesine karşıyım.geç kalsalar yol müsait deilse 120 km geçmemelidir.
    Cevapla
  • eray akalın 9 yıl önce Şikayet Et
    yanlış algılama.. inkar edenler var.yahu otobüsler çok rahat 125 geçiyor.ve bazılar 140 150 ile gidebiliyor.125 ten sonrası yolcu otobüsü olduğu için yazılmamış.tek şeritli yolarda o kadar basmasınlar.ama çok şeritli otobanda basabilir çünkü yol müsait. ama diğer duruma bende karşıyım.
    Cevapla
  • mert akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    bazıları çok hızlı gidiyor.. bizim arabımızın ibresi 140 km iken bir Kahramanmaraş otobüs firması rahatlıkla solladı ve gözden kayboldu.ama o an otobüste ışıklar kapalıydı.yolcu varmıydı yokmuydu.tam başımı yukarı kaldırıp bakmadım.
    Cevapla
  • Yavuz Altın 9 yıl önce Şikayet Et
    CAYDIRICI CEZALAR GELMESİ GEREKİYOR.... bu ölümler bitsin artık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı