Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

Antalya'nın Akseki ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 5 ölü
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 5 ölü
GİRİŞ 19.08.2015 08:03 GÜNCELLEME 19.08.2015 08:59
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara'dan Alanya'ya giden Ethem Topaloğlu yönetimindeki 42 BIR 70 plakalı yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen 06 GGJ 92 plakalı otomobil, Mahmutlu Mahallesi Kavşağı'nda çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre otomobilde bulunan 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

YORUMLAR 17
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    yine metro firması yine kaza metro şöförleri kendilerini trafikte ayrıcalıklı görüyorlar
    Cevapla
  • BHY 8 yıl önce Şikayet Et
    Otobüs firmasının suçu ne ? Uçak kazalarında da pilotların hatası çoğunlukta gibi görünsede yorgunluk ve daha fazla kazanç güdülünmesi gibi nedenler ortaya çıkıyor günümüz insanı acele giden ecele gider, hırslı mahrum kalır gibi sözleri sık, sık yaşıyor Allah arkadakilere sabır versin Ama Azrail hiç birimizin aklına gelmiyor. Ecel ne kısalır ne uzar bahaneler farklı, farklı olsada ölenlere Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • mert mert 8 yıl önce Şikayet Et
    42 - böyle numaralai plaka gördünmü ya hizlica gecip gidicen yada yavas gidicen ve hic yaklasmayacaksin. cok kötü araba kullaniyorlar. sanki asaglik kompleksi varmis gibi araba kullaniyorlar. bunlari solladinmi senin pesine takilip illa seni gecmeye calisiyorlar. hele birde otobüs oldumu tamam. hic yaklasmayacaksin.
    Cevapla
  • Müsbet 8 yıl önce Şikayet Et
    vefat deseniz daha iyi olmaz mi?
    Cevapla
  • Karaalioglu 8 yıl önce Şikayet Et
    METRO TURİZM!!! Artık kapatmayın şu yazıları arkadaş! Kanun, karar çıkmadı mı? KApatmayın ki millet neyin ne olduğunu görsün. Hala yollarda bu trafik teröristleri. Suçlu ya da suçsuz olsun bu kazada umrumda değil. Batmasını istiyorum bu firmanın. Başka isimle de türemesin etrafta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları