Maltepe D-100 kara yolunda şüpheli ölümün detayları açıklandı

İstanbul Maltepe'de D-100 kara yolunda refüjde bir erkeğin cesedi bulundu. Hayatını kaybeden Ferdi K.'nın, alkollü halde motosiklet kullanan arkadaşı Emre U. ile birlikte kaza yaptıkları ve Emre U.'nun ehliyetsiz ve alkollü olduğu için arkadaşını ölüme terk ederek kaçtığı ortaya çıktı.

Maltepe D-100 kara yolunda şüpheli ölümün detayları açıklandı
Maltepe D-100 kara yolunda şüpheli ölümün detayları açıklandı
GİRİŞ 10.12.2019 00:40 GÜNCELLEME 10.12.2019 00:40

İstanbul Maltepe'de D-100 kara yolunda Mehmet Ferdi K.'nın cesedinin bulunmasına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, D-100 kara yolunda sabah saatlerinde trafik denetimi gerçekleştiren ekipler, İdealtepe Mahallesi D-100 Kadıköy istikameti orta refüjde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti.

Polisin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri incelemede, üzerinde kimlik çıkmayan erkeğin hayatını kaybettiğini, yüzünde yara izleri bulunduğunu belirledi.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedi bulunan kişinin 21 yaşındaki Mehmet Ferdi K. olduğunu belirledi. Olayla ilgili Ferdi K'nın arkadaşı Emre U. (20) gözaltına alındı.

İncelemede, Emre U ile Ferdi K'nın arkadaş oldukları ve gece motosikletle Kartal'da bulunan ikametlerine gitmek üzere birlikte yola çıktıkları öğrenildi. Emre U'nun kontrolündeki motosikletin kaza yaptığı, şüphelinin alkollü ve ehliyetsiz olmasından dolayı olay yerinden kaçtığı belirlendi.

Gözaltına alınan şüpheli Emre U'nun emniyetteki işlemleri sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler