Bu kazadan burnu bile kanamadan çıktı

Kocaeli'de mucize gibi kaza... Kocaeli'nin Derince İlçesi D-100 Karayolunda meydana gelen kazada, tamponu yol kenarındaki bariyerlere takılan otomobil ikiye ayrıldı. Sürücü, kazadan şans eseri burnu bile kanamadan kurtuldu.

Bu kazadan burnu bile kanamadan çıktı
Bu kazadan burnu bile kanamadan çıktı
GİRİŞ 27.11.2012 17:10 GÜNCELLEME 28.11.2012 00:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Derince İlçesi D-100 Karayolu 60 Evler yaya üst geçidi mevkiinde 41 KC 924 plakalı otomobilin sürücüsü K.A., önüne aniden başka bir aracın çıkması sonucu direksiyonu kırdı. Araç biranda kontrolden çıkarak tamponu yol kenarındaki bariyerlere takılınca da otomobil arka taraftan ikiye ayrıldı.

Emniyet kemeri ve hava yastığı sayesinde hurdaya dönen araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran sürücü K.A.'nın şans eseri burnu bile kanamadı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Ambülansında tedavi edilen sürücü K.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Parçalara ayrılan otomobil yol kenarına çekildikten sonra trafik yeniden ulaşıma açıldı.

DHA

YORUMLAR 6
  • idil saygılı 11 yıl önce Şikayet Et
    markamı ? . marka ile ne alakası var bu kadar dağılmış olmasının sonucunda burnu bile kanamıyorsa bu ALLAH ın takdiri ....benzeri bir kaza bende yaşadım darbeyi önden almam gerekirken 1802 derece dönerek vurdumve başka hiç kimsenin canına malına zarar gelmeden bu duaların gücü ve ALLAH ın yardımı . aksi halde marka ne olursa olsun , bzaı şeyleri engellemeye etken olamaz !
    Cevapla
  • Cenk ERENOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    aracın markası. aracın markası skoda fabia
    Cevapla
  • Bartın Karakas 11 yıl önce Şikayet Et
    aracin markasi. skoda fabia
    Cevapla
  • ari maya 11 yıl önce Şikayet Et
    aracın markası. skoda fabia. fena dağılmış.
    Cevapla
  • ahmet özdemir 11 yıl önce Şikayet Et
    markası. sanırım sk.d.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi