Demet Akbağ'ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden, oyuncu Demet Akbağ'ın babası Oktay İybar'ın cenazesi toprağa verildi. Sağlık sorunlarından dolayı dün İstanbul'daki evinde vefat eden İybar için Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi

Demet Akbağ'ın babası son yolculuğuna uğurlandı
Demet Akbağ'ın babası son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 25.06.2013 15:29 GÜNCELLEME 25.06.2013 16:37

. Uzun yıllar fotomuhabirliği yapan İybar'ın cenaze töreninde taziyeleri kızı oyuncu Demet Akbağ, eşi Suzan İybar, oğlu Kemal ve kızı Sedef ile yakınları kabul etti.

Törene tiyatrocu oyuncusu Yılmaz Erdoğan ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim başta olmak üzere, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Oktay Kaynarca, Erol Evgin, Yonca Evcimik ve Yavuz Bingöl gibi çok sayıda sanatçı ve oyuncu katıldı.

Taziyeleri kabul eden oyuncu Demet Akbağ, babasının ölüm haberini dün Mardin'deki film çekiminde aldığını belirterek, "Çok üzgünüm. Sabah aniden uykusunda, büyük ihtimalle beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Eskiden beri,hiç acı çekmeden, böyle sessizce ölmek isterdi. Yüksek tansiyon hastasıydı. Babamı kaybettim... Babaları, anneleri, büyükleri kaybedince daha da büyüyoruz, daha bir yaş alıyoruz. Bazı şeylerin daha çok farkına varıyoruz. Biz büyüyoruz, onlar yaşlanıyor, biz yaşlanıyoruz bizim çocuklarımız büyüyecek. Hayat böyle. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Oyuncu Yılmaz Erdoğan'la uzun süre sarılan Akbağ'ın üzgün olduğu görüldü. Eşinin tabutunu öpen Suzan İybar ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Kılınan cenaze namazın ardından Oktay İybar'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık