Gezi eylemcisi sanatçı Erdoğan'dan özür diledi

Gezi Parkı olaylarının önder sanatçılarından Şafak Sezer, dün akşam AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katıldı. Şafak Sezer, Gezi Parkı olaylarında ön plana çıkmıştı.

Gezi eylemcisi sanatçı Erdoğan'dan özür diledi
Gezi eylemcisi sanatçı Erdoğan'dan özür diledi
GİRİŞ 22.07.2013 15:29 GÜNCELLEME 22.07.2013 16:35
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Şafak Sezer, masasına gittiği Başbakan Erdoğan'dan özür dileyip elini öpmek istedi. 5 dakika süren sohbete Sezer'in oyuncu arkadaşları ile Emine Erdoğan da dahil oldu.

Gezi Parkı olaylarının ön saflarındaki sanatçılardan Şafak Sezer'in, dünkü AK Parti iftarında Başbakan Erdoğan ile koyu sohbeti dikkat çekti.

Gezi Parkı olayları esnasında provoke eden twitler atıp yolları trafiğe kapatan grupları yönlendirmesiyle ön plana çıkan Sezer'in, dün katıldığı iftarda yaptıklarından pişman olduğunu belirterek Başbakan Erdoğan'dan özür dilediği öğrenildi.

Şafak Sezer, Gezi eylemlerinde meydana gelen olaylarda Barbaros Bulvarı'nda yönlendirdiği grupla yolu trafiğe kapatmıştı..

Elini öpmek istedi

Kolpaçino film serisindeki oyuncu arkadaşlarıyla iftar masasına gelen Şafak Sezer'in, tokalaşma esnasında Erdoğan'ın elini öpmeye kalkışması dikkatlerden kaçmazken, Emine Erdoğan'ın da dahil olduğu koyu sohbet yaklaşık 5 dakika sürdü.

Barbaros'u trafiğe kapatmıştı

Gezi parkı eylemleri sürecinde aktif rol alan ve Şafak Sezer, Haziran ayında meydana gelen olaylarda Barbaros Bulvarı'nda yönlendirdiği grupla yolu trafiğe kapatmış ve sosyal medyada kahraman ilan edilmişti.

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, kendisine gelen eleştirilere Twitter'dan cevap verdi. Sezer attığı tweet'te 'Bir insanı sevmek döneklikse Ben Başbakanımı seviyorum. Ne AK Partiden anlarım nede siyasetten... Kişileri sevmek emek ister' ifadeleri kullandı.

Yenisafak.com.tr

YORUMLAR 33
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa AKGEDİK dediğin yorumları o başlıkta yaparız ortalığı karıştırma. millete ücretli yorumcu dersen bende derimki demek böyle bir şey var sen kimlerin ücretli yorumcususun. Taksimde 200 liralık banknota kendini satıp ne istediğini bilmeden eylem yapanlardanmısın derim.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. bu gune kadar hiç bir kardeşimizin yorumu hakkında cvp vermeyi dogru görmedim düşüncelere saygım vardır her düşünceye mustafa akgedik kardeşim yaptınız söz çok yanlış olmakla beraber iftira niteliyi taşımaktadır. burda ve bazı haber sitelerinde yorum yapıyorum gördüyüm her haber hakkında kalbimden gecenleri yazmaya çalışıyorum eyerki bahsettiniz haber göürse yorumumu yaparım birilerinin yönlendirmesi ilede oyuna gelmem .. bu güne kadar haber okurdum ama gezi olayında gördüm bir gercek sanal ortam capulcular dolu oldugunu nifak tohumları serptikleri gördüm .. ülkemizde oynanan oyunların farkına vardım için her müslümanın bu sanal ortamı kendini okumuş kültürlü oldugunu düşünen ebu cehil (cahaletin babası) cocuklarına bırakılmıyacak kadar önemli oldugunu fark ettim . yorum yapmaya başladım .. kimsenin aklına parasına hamdolsun ihtiyacım yok
    Cevapla
  • ahmet mardini 10 yıl önce Şikayet Et
    mustafa akgedik.... Sabırlı olmayı öğreneceksiniz.En azından bu süreç size bu sabrı öğretmeli.Ne zaman ki süreç tutmadı al eline silahı git dikil PKK'lıların karşısına,emin ol her gün bir yerlere saldıracaklar.Gider sivil kalkan olursun karakollara..Burda bordo klavyecilik oynama.
    Cevapla
  • mustafa akgedik 10 yıl önce Şikayet Et
    pkk nın haberlerinede yorumlarınızı bekliyorum... pkk nın polislerine karayılanın demirtaşın tehditlerine yorumlarınızıda bekleriz burda öyle atıp tutmayın ordada düşüncelerini yazınki bilelim akp hükümeti gibi dilsiz sağır olmayın .. ücretli yorumcumusunuz yoksa..
    Cevapla
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    KİŞİLİK ŞART.... Kişiliği gelişmemiş bir kişinin nedamet getirmesinden başka bir şey değil.Özür bazen dileyeni büyütür bazende bunun gibileri daha da küçültür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!