Sultan 2. Abdülhamid'i Bülent İnal, oynayacak

TRT 1 ekranların yayınlanacak olan ve Abdülhamid Han'ın hayatını anlatacak dizisinin 2. Abdülhamid'i oynayacak oyuncu belli oldu. Birçok dizi ve film projesinde yer alan Bülent İnal, yeni dönemde Sultan 2. Abdülhamid'i oynayacak.

Sultan 2. Abdülhamid'i Bülent İnal, oynayacak
Sultan 2. Abdülhamid'i Bülent İnal, oynayacak
GİRİŞ 10.12.2016 15:11 GÜNCELLEME 10.12.2016 15:13
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

"Diriliş Ertuğrul" ve "Filinta" gibi dönem dizileriyle büyük ilgil gören TRT, yeni bir dönem dizisine daha hazırlanıyor. TRT'de de Sultan 2. Abdülhamid'in hayatını konu alan yeni bir yapım izleyici ile buluşacak.

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve Abdülhamid Han'ın hayatını anlatacak dizisinin 2.Abdulhamid'i oynayacak isim de belli oldu. Kanal D'de yayınlanan ve önümüzdeki hafta son bölümü yayınlanacak olan "Babam ve Ailesi" dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal'la anlaşmaya varıldı.

bülent-inal-kimdir

"Babam ve Ailesi" reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyince final kararı alınmıştı.

Başarılı oyuncu Bülent İnal gelen teklif üzerine Abdülhamid Han'ın hayatını anlatacak dizinin başrolünde yer alacak

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 19
  • Burak 7 yıl önce Şikayet Et
    Gezi parkı eylemine destek veren olaylara dahil olan bu kişinin Sultan Abdulhamid Han karakterinde oynatılması hiç yakışmadı. Sırf bu yüzden izlemeyeceğim. Dirilişe devam o z aman. Ya hiç kimseyi bulamadılar mı Yunus Emre de başrol oynamış Gökhan Atalay bile olabilirdi
    Cevapla
  • Önder 7 yıl önce Şikayet Et
    Bülent İnal çok başarılı bir oyuncudur.Ama şansı bir türlü yaver gitmedi dizileri hep erken final yaptı inşallah bu dizide yüzü güler Bülent İnal'ın...
    Cevapla
  • buğra 7 yıl önce Şikayet Et
    solcudur kendisi.
    Cevapla
  • AHMT 7 yıl önce Şikayet Et
    en uygunu BÜLENT ALKIŞ yakışır bu mübarek insanı çanlandırmak. gayet güzel yakışır. böyle sıradan bir insanlara bu rolü veripde ecdadımızı yanlış göstermesin.
    Cevapla
  • RTE 7 yıl önce Şikayet Et
    O gösteremez senaryoyu yazan ve çeken adam önemli.. Bülent Alkış zaten sultan abdulazizi canlandırmıştı daha kaç padişahı canlandırsın :)
    Cevapla
  • kaan 7 yıl önce Şikayet Et
    Düşük bütçeyle çekiliyorsa...sırf para için çekiliyorsa çekilmesin...ileriki yıllarda sinema sektörümüz gelişince çekilsin böle bir konuyu yapımı sade hale getirmesinler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı