Ünlüler katliama sessiz kalmadı! Halep'e yardım için...

Esed rejimi ordusu ve İran komutasındaki Şii milisler, Halep'in doğusunda adete katliam yapıyor. Ünlüler, Halep’te yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmadı! Ağır çatışmalar sonucu onlarca sivilin hayatını kaybettiği Halep’e yardım çağrısında bulundu

Ünlüler katliama sessiz kalmadı! Halep'e yardım için...
Ünlüler katliama sessiz kalmadı! Halep'e yardım için...
GİRİŞ 15.12.2016 10:11 GÜNCELLEME 15.12.2016 10:12

Halep'in doğusunda adete katliam yapan Zalim Esed ve dünyaya ateş püsküren ünlüler onlarca sivilin hayatını kaybettiği Halep’e yardım çağrısında bulundu. İşte ünlülerin o paylaşımları

BİRCE AKALAY: Dokuz yıl önce sokaklarında, köylerinde karış karış dolaştım. Damlarda ağırlandık... 'Dünyanın en güzel çocukları işte burada' demiştim. Sapsarı büyüsünü keşfettikçe içine işleyen, muazzam bir şehirdi Halep. Ne şehirler var şimdi, ne çocuklar, ne de hayatlar... Yalnızca hikayeler kaldı. 

ŞAHAN GÖKBAKAR: Sırasıyla Rus çocuklar, Amerikalı çocuklar, Suriyeli çocuklar... Çocuklara zarar veren insan değildir. Allah, Suriye'deki çocukların yardımcısı olsun. Minnacık bedenler üzerinde koca koca oyunlar oynayan devletler utanın!

OKTAY KAYNARCA: 'Halep düştü' diyorlar, yanlış; insanlık düştü... Allah sadece isteyeni sevmez, çalışıp isteyeni sever. Bir gün intikam sırası geldiğinde, bizim çocuklarımıza yaptığınızı biz size yapmayarak intikam alacağız.

IŞIN KARACA: Sadece yaşamaya çalışan masum insanlara yapılan zulmü dünyaya anlatmak ve onlara el uzatmak boynumuzun borcu.

GÜLŞEN: Bu görüntülerden sonra normal bir şekilde hayata devam edebilmek çok zor.

ÇAĞLA ŞIKEL: İşte bu cehennemin fotoğrafı... Rabbim sen yardım et... Duyarsız kalmayın, yardım edin.

ALİŞAN: Bu çocukların akıttığı her damla gözyaşı, sizin yedi sülalenizden fitil fitil çıksın inşallah. Allah'ım perişan etsin sizleri! Katliama sessiz kalmayın.

AYŞE TOLGA: Her türlü acıyla sınanıyor insanoğlu... Allah'ım vardır bir bildiğin diyeceğim. Dualarımız Halep için.

GAMZE KARAMAN: Yazık o insanlara, yazık o minicik çocuklara... Yeter, çekin o pis ellerinizi masum insanların üzerinden! Neye üzüleceğimizi, neye ağlayacağımızı şaşırdık artık. HALEP yaz, 4042'ye gönder, sadece 5 TL bağışla. En azından bu kadarını yapalım.

DEMET AKALIN: Umarım çocuklar için de acil bir şeyler yapılır. Büyük Türkiye'm, büyük devletim merhametini gösterecektir. Tüm büyüklerimizden Allah razı olsun.

SERKAN ÇAĞRI: Ah güzel yavrular, evlatlar; yüreklerimize kor gibi düştü acılarınız.

OZAN AKBABA: Bir gün geçmiyor ki, lokmalarımız kursağımızda kalmasın... Bu coğrafyaya huzur hakim olsun artık, yıkık dökük sokakların tozu değil... İnsan; durum, topluluk, mezhep, din, dil, ırk ayırmadan, doğruyu yanlışı görerek, 'İnsanlığın gereği bu değil' diye haykırarak hareket etmeli. Kimin eli olursa olsun; o el çamurlu olduğunda su içmek için açtığın avucun içine pis su dolacak. Ve sen o suyu illa ki içemeyeceksin. Yalvarırım o ellerinizi yıkayın artık.

EBRU GÜNDEŞ: Halep için sessiz kalmayın.

GAMZE ÖZÇELİK: Daha şehitlerimizin kanı kurumamış, acımız yakıyor... Bir tarafa bakıyorum giden yiğitler, şehit aileleri, diğer tarafa bakıyorum yüzyılın katliamına kurban giden masumlar.. Dünya yanıyor, sınav çok ağır! Ne kadar uyutulmuşuz, ne kadar uyuşturulmuşuz, ne kadar da ayrıştırılmışız. Halep son nefesini verirken, kardeşlerimiz en ağır şekilde katledilirken hiçbir şey yapamıyoruz. Onlar cennetlerini kazanırken, biz bu sınavı veremiyoruz. Birleşmedikçe kan akmaya, bedeller ödemeye devam edeceğiz. Lütfen bir şeyler yapalım! Lütfen aklımızı, kalbimizi, niyetimizi, duamızı diri tutalım.

EMRE ALTUĞ: Halep'te katliam var. Duyarsız kalma, yardım et.

HANDE YENER: Halep için ses ver!

KAYNAK: GÜNAYDIN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir