Arda Turan referandum için video yayınladı! Benim oyum...

İspanya'nın Barcelona takımında formaya giyen milli oyuncumuz Arda Turan anayasa değişikliği için yapılacak olan referandum oyunu açıkladı. Turan 'Güçlü bir Türkiye' için evet mesajını yayınladı.

GİRİŞ 25.01.2017 11:05 GÜNCELLEME 25.01.2017 11:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), terör örgütleri PKK, CHP ve HDP anayasa değişikliğine engel olmak için var gücüyle çalışıyor. Güçlü bir Türkiye'nin oluşmasına engel olanlara inat Arda Turan sosyal medya hesabın paylaşım yayınladı.

İspanya'nın Barcelona takımında formaya giyen milli oyuncumuz Arda Turan anayasa değişikliği için yapılacak olan referandum oyunu takipçileri ile paylaştı

Arda ise çektiği videoda "Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim?" diyerek Burak Yılmaz'a da kampanyaya dahil olma çağrısında bulundu.

YORUMLAR 4
  • İspa nyol 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda bey ispanyadan milyon dolarlari kaldirip konusmak guzel seni senelik 104 tl zam verilip asgari ucretle 1 ay turkiyede yasamaya davet ediyorum bu işleri birakin show yapmayin bedavadan senin benzin parana 5 aile gecinir turkiyede
    Cevapla
  • yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Evveliyatı da biliriz.. Enflasyonun 10-10 artıp zamların 1-1 yapıldığı dönemler.. Nankör olmayın derim..
    Cevapla
  • kudurma 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda kardesimizin parasini senmi veriyorsun ??? Ne güzel iste Arda dünyanin en iyi takiminda oynuyor ve Türkiyeyi en güzel sekilde temsil ediyor . Sende dikkat et'de ortadan catlamayasin.
    Cevapla
  • sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin Allahına kurban
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum