Cem Yılmaz’a paranın kokusu tatlı geldi! Sosyal Medyaya geri döndü

Sosyal Medyadan duyduğu rahatsızlığı dile getirerek hesaplarını kapatan Cem Yılmaz sponsor telaşına düştü. Sosyal mecradan gidişi uzun sürmedi ve 13 gün sonra reklam paylaşımlarıyla geri döndü.

Cem Yılmaz’a paranın kokusu tatlı geldi! Sosyal Medyaya geri döndü
Cem Yılmaz’a paranın kokusu tatlı geldi! Sosyal Medyaya geri döndü
GİRİŞ 02.08.2017 11:39 GÜNCELLEME 02.08.2017 11:41

Yaşadığı “insanüstü rahatsızlık” nedeniyle tüm sosyal medya hesaplarını kapatan Cem Yılmaz yeni filmi Arif ve 216 filmi için sponsor desteği almak için kararından döndü. Cem Yılmaz 13 gün önce; "Twitter ve Instagram hesaplarımdaki yorumların verdiği insanüstü rahatsızlık sebebiyle bu mecralarda paylaşım yapmayı bırakıyorum. Hepinize de tavsiye ederim." Şeklindeki paylaşımıyla büyük laflar etmişti.

Cem Yılmaz’ın takipçi sayısının 12,9 milyona ulaştığı twitter ve aynı şekilde 2 milyonluk instagram hesabını 15 Temmuz’un yıldönümü sonrası böyle bir mesajla kapatması akıllara 15 Temmuz paylaşımı yapmadığı için aldığı tepkiler sonucu olduğunu getirdi.

Sosyal medyanın yaygınlaşması ve sanat camiası tarafından da sıklıkla kullanılması pek çok takipçisi olan sanatçılar için bu mecrayı bir ekmek kapısına çevirdi. Artık film, dizi, albüm vs. ürünleri yayınlanacak olan herhangi bir sanatçı kişisel hesaplarından yaptığı paylaşımlarla hem reklamlarını yapıyor hem de sponsor ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Cem Yılmaz’ın döndükten sonra attığı ilk tweetin ise Arif ve 216 filmine destek veren firmayla ilgili olması sergilediği prensip dolu tavrından sponsor ihtiyacı neticesinde vazgeçtiğini gösteriyor. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor
DEM Partili başkanlar sinir uçlarını kaşıyor! Dertleri yine mağduriyet mi?