Demet Akalın da şikayetçi olmuştu! Ünlü ismin eski eşi yakalandı

Türkiye'de bir çok ünlüyü dolandıran ve hakkında suç duyurusu bulunan ve son olarak ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın da şikayetçi olduğu Sedat Doğan, Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalandı.

Demet Akalın da şikayetçi olmuştu! Ünlü ismin eski eşi yakalandı
Demet Akalın da şikayetçi olmuştu! Ünlü ismin eski eşi yakalandı
GİRİŞ 13.09.2017 10:35 GÜNCELLEME 13.09.2017 10:37

Sao Paulo'da yemek yediği restoranda kredi kartı hırsızlığı yaptıktan sonra yolda polis tarafından durdurulan Doğan'ın gözaltına alındığı ve sorgusunun ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

TÜRK RESTORANINDA HIRSIZLIK

Aynı bölgede 29 Ağustos’ta bir Türk restoranında yaşanan hırsızlık olayının faili olabileceği şüphesiyle bu restorana götürülen Doğan, çalışanlar tarafından teşhis edildi.

Doğan, Sao Paulo 78. Bölge Polis Merkezi’ne götürüldüğünde Herculano Jose isimli Brezilyalının çantası kaybolduğu için polis merkezine başvurduğu, Doğan’ın restorana bıraktığı çantanın ve kullanmaya çalıştığı kartların da Jose’ye ait olduğu ortaya çıktı.

sedat-doğan1

İÇKİ ÇALMAYA ÇALIŞTI

Polis merkezinde yapılan kimlik tespitinden sonra bunun, Doğan’ın ilk hırsızlık vakası olmadığı ortaya çıktı. Geçen ay bir marketten içki çalmaya çalışırken yakalanan Doğan hakkında işlem yapıldığı ancak serbest bırakıldığı öğrenildi.

HAPSE GİRMEMEK İÇİN KAÇTI

Şarkıcı Işın Karaca'nın eski eşi olan Doğan’ın, Türkiye’de çok sayıda ünlüyü dolandırdıktan sonra hapse girmemek için Brezilya’ya kaçtığı iddia ediliyordu.

DEMET AKALIN'I DOLANDIRMAYA ÇALIŞTI

Şarkıcı Demet Akalın da Doğan'ın kendisini dolandırmaya çalıştığını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Doğan hakkında, bir arkadaşından 60 bin lira değerinde fotoğraf ekipmanı alıp iade etmemesi üzerine suç duyurusunda bulunulmuştu.

demet-akalın

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!