Ünlü rock grubunun solisti namaza başladı

Ünlü Türk rock grubu Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, 5 vakit namaza başladı. Soruları, "Bunlar hassas konular" diyerek cevapsız bıraktı.

Ünlü rock grubunun solisti namaza başladı
Ünlü rock grubunun solisti namaza başladı
GİRİŞ 16.09.2012 06:45 GÜNCELLEME 16.09.2012 12:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park'ta olmak üzere bu yıl 3. düzenlenen 'Fashion's Night Out' geceleri, yine sokakları doldu taşırdı.

Bir hayli dikkat çeken defile de modeller güzelliklerini ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz da geceye katılan isimlerin arasında geliyordu. 5 Vakit namaza başladığı yönünde çıkan dedikodularla ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özoğuz, şunları söyledi:

''Bunlar çok hassas konular bu konulardan rant sağlıyor denilmesinden, olayların farklı yöne çekilmesinden korktuğumdan bir yorum yapmak istemiyorum. Dini inanç sonuç itibariyle herkesin iyiliği de kötülüğü de kendinedir."

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 6
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    dinden menfaat sağlama. gözden düşenbir sanatçının,gündeme gelebilmek,adından bahsettirmek için ... bugün göze batmanın,gündeme gelmenin en etkili silahı olan ,politikacıların bile tercih ettiği... din kavramını kullanması bence,eskiler ne demişler--- kırk yıllık kani,olmaz yani.
    Cevapla
  • sümeyye beren 11 yıl önce Şikayet Et
    çok küçük meselelere takılıyorsunuz.. haç dövmesi varmış sa namaza başlamasın mı? adam bir başlasın zamanla onun yanlış olduğunu kendi de farkedecektir. peygamberimiz zamanında herşeyin kademe kademe geldiğini herkes biliyor da aynı yöntemi bugün de uygulamaktan niçin kaçınıyoruz.
    Cevapla
  • Osman BEKAR 11 yıl önce Şikayet Et
    inşallah. rabbim devamına erdirir. yanlız dövme ile alakalı olarak resulullah (sav) yaptırana lanet ediyor. imam şafi (ra) ictihadına göre eğer resim ise çıkarma imkanında yok ise o uzvu kesip atacaksın. rabbim inşallah cümlemizi dinini ve dininin gereklerini bilen kullarında eyler.
    Cevapla
  • Serdar MERT 11 yıl önce Şikayet Et
    yandı!. aynı camiadanım. linç edecekler çocuğu!
    Cevapla
  • cihan 11 yıl önce Şikayet Et
    haç dövmesi olmamiş. haç dövmesi ile namaz pek uyumlu olmasada allah kabul etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan TOBB Genel Kurulu'nda konuştu
12 terörist etkisiz hale getirildi