Erdoğan 'Zordayım' diyen ünlü sanatçıya iş buldu

Bir davette Başbakan'la karşılaşan Zerrin Özer, çok zor durumda olduğunu söyledi. Başbakan talimatı verdi...

Erdoğan 'Zordayım' diyen ünlü sanatçıya iş buldu
Erdoğan 'Zordayım' diyen ünlü sanatçıya iş buldu
GİRİŞ 08.12.2012 06:21 GÜNCELLEME 08.12.2012 18:05
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Bir süredir ortalarda görünmeyen Zerrin Özer, TRT Müzik kanalında yaptığı "Anılarla Gel" programıyla ekranlara geri döndü.

"İŞSİZİM, BÖYLE GİDERSE SOKAKLARDA YATACAĞIM"

Geçtiğimiz aylarda Özer'in albüm yapamadığı, yapımcı bulamadığı bu nedenle zor zamanlar yaşadığına dair haberler çıkmıştı. Başbakan'la bir davette karşılaşan Özer, Erdoğan'a durumunu anlatıp kendisine yardımcı olmasını istedi. İşsiz olduğunu, böyle giderse sokaklarda yatacağını söyleyen Özer'e Başbakan yardım elini uzattı ve 'Gezegen Mehmet'e talimat verip Zerrin Özer için gerekenin yapılması talimatını verdi. Özer, Başbakan'ın bu talimatından hemen sonra TRT Müzik'te "Anılarla Gel" isimli bir müzik programı yapmaya başladı.

Zerrin Özer'e, Orhan Gencebay'ın da yapımcısı olan Polat Yağcı yardım eli uzattı. Sanatçının albümü 1 ay sonra piyasada.'

YORUMLAR 30
  • Zeyveli 11 yıl önce Şikayet Et
    padişahım çok yaşa!. soru 1: trt, bu işsiz şarkıcıya bizim vergilerimizden program başına ne kadar ödeyecektir? soru 2: bu işsiz şarkıcının yapacağı programın izlenme oranları açıklanacak mı? soru 3: ben de zordayım, başbakan bana da yardım eder mi?
    Cevapla
  • serkan demirel 11 yıl önce Şikayet Et
    başbakanımız her zaman ki gibi yine doğru olanı yapmış. sanat düşmanı diye ortalığı ververeye verenlere ibret olsun. zerrin özer hanım daha önce ne tür hatalar yaptığı beni ilgilendirmez şahsen yaptığı müziği dinlememde ancak şu varki o tuhaf hiç bir anlam ifade etmeyen heykel için başbakanımız çıkıp bu ucube nedir dediğinde fırsat düşkünü kendileride bir anlam veremeselerde o iğrenç heykele sahip çıkanlar başbakanımıza atmadıkları çamur iftira kalmamıştı. alın bu size kapak olsun esas sanatın ve sanatçının yanında olan sadece başbakanımız sayın recep tayyip erdoğan'dır.
    Cevapla
  • halil soba 11 yıl önce Şikayet Et
    agustosta, kışın gelecegını düşünerek çalışan karıncaya gülen ,yan gelip yatan cırcır böceği misali sanatçılar. sanatçılar gençlikleri,güzellikleri varken kazandıkları paralarla hava atıp,birbirleriyle para harcama yarışına girerler,100 asgari ücretlının kazandıgını bir gecede yerler sonrada,aç kaldım açık kaldım diye sızlanmaya başlarlar.kazandıklarının 10 da bırısını saklasalar adam gibide yaşasalar ömür boyu kimseye muhtaç olmazlar.
    Cevapla
  • BAŞKAN 11 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı numara!!!. bu üçüncü oldu aşağıda yazdım. albüm çıkacakken böyle acitasyonlarla reklam yapılıyor. şimdi de başbakanı ve devletin kanalıyla parasını alet etmişler. özel şoförlü ciplere az binsinler!!!
    Cevapla
  • BAŞKAN 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kaçıncı!!!. bir çok defa gördük zerrin özer kurtarma operasyonlarını. müziği bırakıyorum dedi bir tanesinde, sanat camiası bir araya geldi birşeyler yapıldı. sonra bir kez daha müziği bırakıyorum dedi yanlış hatırlamıyorsam. yine kurtarıldı. bu sefer farklı birşey denemek gerekliydi. bu da tutmuş. bir dahaki sefere hiç kimse dönüp bakmaz muhtemelen. kafanın değişmesi gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'