Leman Sam: Osmanlı'yı reddediyorum

Son zamanlarda yaptığı çıkışlarla herkesi şaşırtan ünlü sanatçı Leman Sam'ın Osmanlı'yla ilgili sözleri çok konuşulacak.

Leman Sam: Osmanlı'yı reddediyorum
Leman Sam: Osmanlı'yı reddediyorum
GİRİŞ 21.01.2013 16:27 GÜNCELLEME 22.01.2013 07:26
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren Leman Sam, Yurt gazetesine verdiği röportajda yine tartışılacak ifadeler kullandı.

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili yorumlarda bulunan Sam, "Ben zaten Osmanlı'yı tamamen reddediyorum. Osmanlı benim ceddim değildir." dedi.

 

YORUMLAR 165
  • karaşahin 11 yıl önce Şikayet Et
    bir varmış, bir yokmuş. zamanın birinde başı bulutlarda bir dağ ile bir fare varmış. fare günün birinde dağa resti çekmiş. seni kabul etmiyorum, reddediyorum. ben senin toprağından değilim diye. bunun üstüne dağ, fare benim topraklarımdan değil diye bir üzülmüş bir üzülmüş, nerelere gitse bilememiş.
    Cevapla
  • yavuz selim 11 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsinki. sen osmanlıyı ret edemezsin. osmanlı seni ret eder. bir insanın kanı bozuk olmaya dursun böyle apur supur konuşur...
    Cevapla
  • ben 11 yıl önce Şikayet Et
    bir tarihci olarak ilginç bir şey aklıma geldi ne alaka bilmiyorum da..... solcu(?) hocalarımız ilk çağ bölümü, milliyetçi sağcı hocalarımız türkoloji , biraz dindar sağcı hocalarımız osmanlı yani yeni çağ-yakınçağ bölümü derslerine, ulusalcı hocalarımız inkılap derslerine girerlerdi genelde..yani işin özü özütü ideolojilerimiz o derece etkili ki hayatlarımızda gözümüzü bürüyor bilme bile etki ediyor.chp zihniyetli birisi anayasa mahk..yönetirse tarafsız oluyor hukuk? ama biraz dini eğilimi olan biri gelirse hukuk'a olan güven azalıveriyor..ne yapsın bu kadıcağız da işte ideolojisini gösterivermiş.belki fransızdır belki yunan ne bilim ki..gerçi bana ne de...her ne ise..gitsin onu kabul etsin....fatih-kanuni-abdulhamit vs.benim atam..o her neyi kabul ederse..
    Cevapla
  • suleyman d 11 yıl önce Şikayet Et
    ceddin deden, neslin baban ! hep kahraman turk milleti !. ceddin deden, neslin baban ; hep kahraman turk milleti ! ordularin, pekcok zaman; vermistiler dunyaya san! ** turk milleti, turk milleti ; ask ile sev milliyeti ! kahret vatan dusmanini, ceksin o mel'un zilleti !
    Cevapla
  • Musa Milli 11 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı da sana bayılıyordu ha :))). yıldızı sönen azıcık gözden düşen, yeniden şöhret olmak için; ya islamiyet e saldırıyor ya osmanlı ya saldırıyor, ya atatürk e ya da tesettür lü hanımlara saldırıyor. yeter artık üç kuruşluk dünya şöhreti için kutsallarımıza dil uzattığınız....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı