O ülkeden şaşırtan İslam karşıtlığı açıklama!

Tokyo Belediye Başkanı Olimpiyat adaylarından İstanbul'u, adını vermeden kötüledi. Başkan Inose 'İslam ülkeleri birbirleriyle sürekli kavga ediyorlar. Ayrıca sınıfları var' dedi.

O ülkeden şaşırtan İslam karşıtlığı açıklama!
O ülkeden şaşırtan İslam karşıtlığı açıklama!
GİRİŞ 28.04.2013 06:38 GÜNCELLEME 28.04.2013 07:01
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

2020 Olimpiyatları'na evsahibi ülke adayı Japonya'da başkent Tokyo'nun Belediye Başkanı Naoki Inose'nin İslam karşıtı yorumları tartışma yarattı.

Olimpiyatlar'ın yapılacağı ülke seçimine beş aydan az bir zaman kala yaptığı açıklamalarda Inose, 'İslam ülkelerinin birbirilerine düşmanlığını' öne çıkardı. İstanbul ve Madrid'in de aday olduğu kentler arasında Tokyo'nun şansını yüksek bulan Inose, sık sık İstanbul'un yetersizliğine göndermede bulundu. New York Times'ta yer alan habere göre, New York'a yaptığı ziyaretteki açıklamalarında Inose, adayların birbirlerini doğrudan kötülemesinin yasak olduğu kuralların sınırlarını zorladı. Zira Inose, Tokyo'nun maddi imkanlarının ve ulaşım sisteminin yanında özellikle İstanbul'un az gelişmiş ve donanımının eksik olduğundan da dem vurdu.

'Müslümanlar kavga ediyorlar'

"Atletlerin kendilerini en iyi hissedeceği yer neresi olabilir? Zaman zaman (Olimpiyatlar'ın) Brezilya gibi tesisleri iyi bir ülkede ilk kez düzenlenmesi iyi olur. Ama İslam ülkelerinde ortak olan tek şey Allah ve birbirleriyle sürekli kavga ediyorlar. Ayrıca sınıfları var" diyen Inose, doğrudan İstanbul'u hedef aldı. Bu sözlerin tepki görmesi üzerine ise sözcüsü, Inose'nin yanlış anlaşıldığını söyledi. Buna göre, Inose Olimpiyatlar için en önemli kriterin Müslüman bir ülke olmasının yeterli olmadığını anlatmak istemişti. Dolayısıyla İstanbul'un Müslüman bir ülkede yer almasının seçilmesi için yeterli bir gerekçe olmadığını belirtmişti. Haberde, İstanbul'un uluslarararası bir kent olması ve hızla gelişen bir bölgenin ülkesinde yer alması dolayısıyla finalist seçildiği belirtildi. İstanbul'un Olimpiyat adaylığı sürecini yöneten yetkililer ise Tokyo'dan gelen açıklamalara bir yorumda bulunmayarak "İstanbul 2020, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin kurallarına tamamen saygı duyarak bu konu üzerine yorum yapmayı uygun bulmuyor" dedi.

YORUMLAR 36
  • Murat Sarıhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Budizm ahlak dinidir. diyen F.G.şu yapılanları görünce aceba ne düşünüyordur.Burma'da Myanmar'da budistlerin müslümanlara uyguladığı asimilasyon ve işkenceler.Doğu Türkistan'da Çin'in uzun süredir yaptığı zulüm ve katliamlar.Müslüman kardeşi için ağzını bir kere açmayıp kafirlerin her türlü menfaatini düşünüp,onlar için ağlayan onlara merhamet numaraları yapan,dahada ileri giderek tapulu çiftliği gibi cennete sokan zihniyet benzediği kişilerle diriltileceğini unutmamalıdır.
    Cevapla
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlığın, buluşların, kapitalizmin çığırından çıktığı ve her türlü ahlaki ve insani değerleri yok ettiği bu zamanda. yapılabilecek en büyük felaket, İslamıda bu çağa uydurmaktır. Bu çağın insanları felakete, intihara, çocuksuzluğa, anne-babasızlığa ittiğini görmek, çocuğun cinsiyetini seçebilme imkanımız olursa dünyanın felakete sürükleneceğini bilmek ancak çağın hastalığını tahlil edenler için mümkündür. Gönülden Yazar, Avrupalıların karşı çıktığı ve mücadele ettiği bir sürü şeyi sanki bir nimetmiş gibi sunup, İslamın ve müslümanların karşı çıkmasını eleştirmiş. Halbuki Avrupalıları bir çoğu İslamı özellikle bu yüzden seviyor ve bu feci gidişe ancak müslümanların dur diyebileceğini ve insanlığı dönüşü olmayan felaketten müslümanların kurtarabileceğini söylüyor. ''Sizde hala aile var, dayanışma var, büyüğe saygı var, evlilik dışı yaşama engel var, anne-baba sevgisi ve saygısı var, öğretmenlere saygı var'' diye bize gıbta ederken, bizde kendimizi amma kötülüyoruz, hayret.
    Cevapla
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    İslam'a ammada iftira atmışsınız yavvv, duyanda sanacakki, 2. Dünya Savaşını, 1.Dünya savaşını. müslümanlar çıkartmış. Atom bombalarını müslümanlar atmış, Nato Paktı'na karşı Varşova Paktını sanki müslümanlar kurmuş, 60 binden fazla Atom bombasını sanki müslümanlar saklıyor, Kolonyalizmle Afrika'ya kan kusturanlar, Asya'yı sömürgeleştirenler sanki müslümanlar. Müslümanlar nerede birbiriyle savaşmış anlamadım. 2.Dünya savaşında öldürülen 40 milyon insanın kaçı müslümandı, yada kaçı savaşa katılmıştı? Bizler Avrupanın, Hırıstiyanların onda biri kadar birbirimizle savaşmamışız, bu ne saçma iftira. Sonra Avrupalılar şunu icat etmiş, bunu etmiş, sanki çok güzel bir icat. Avrupa'da bile bu icatlardan nefret eden, insanı insan olmaktan çıkardığına inanan bir sürü akıllı insan var. Her icad faydasından çok zarar vermiştir ve hala veriyor. Kanser vakalarının önü alınmaz oldu bu buluşlar sayesinde. Müslümanlar buna rağmen Avrupalılardan daha mutlu.
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Gönülden Yazar olmuş G..den Yazar. Bir de onun yorumunu beğenenler var.
    Cevapla
  • Kriminal 10 yıl önce Şikayet Et
    Metin Yazar olmuş Gönülden Yazar..... İslamın olmadığı Türkçülüğün geldiği son noktasınnnnnnnnnnnnn..............
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?