Amcasını çırılçıplak soyup köpeklere yedirmiş

Kuzey Kore liderinin amcasını vahşice nasıl idam ettirdiğini öğrenince tüyleriniz diken diken olacak.

Amcasını çırılçıplak soyup köpeklere yedirmiş
Amcasını çırılçıplak soyup köpeklere yedirmiş
GİRİŞ 03.01.2014 15:52 GÜNCELLEME 03.01.2014 19:37
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

2013 yılında Kuzey Kore'den gelen en çarpıcı haberlerden biri ülkenin ikinci adamı sayılan ve aynı zamanda Kim Jong-Un'un da amcası olan Jang Song-Thaek'in vatana ihanet suçlamasıyla idam edilmesiydi. İdamın nasıl gerçekleştiği ise yakın zamana kadar net olarak bilinmiyordu. Thaek'in idam mangasınca vurulduğu ve hatta uçaksavar ateşiyle öldürüldüğü bile iddia edilmişti... fakat gerçeğin bunlardan kat ve kat korkunç olduğu ortaya çıktı. Çin medyasının haberlerine göre Kim Jong-Un amcasını ve beş yardımcısını 'quan-jue' denilen kan donduran yöntemle katletti.

Amcasını idam etti!

Quan-jue, 'köpeklerle idam' anlamına geliyor. Kim Jong ve 300 yetkili, 6 adamın, çırılçıplak soyularak, üç gün boyunca aç bırakılan 120 köpeğin arasına atılmasını ve paramparça edilerek öldürülmesini izledi. İdam yaklaşık bir saat sürdü.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 24
  • MURAT YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Kınama. Bu diktatörün muamelesini olabilir veya daha az bulan içimizdeki diktatör sevdalılarını şiddetle kınıyorum(bekir terzi,selami yolaç).Bir insan ölümü hak etmiş bile olsa yaratıcıya saygımızdan insan onuruna yaraşır bir biçimde idam edilmeli.Bu idam değil zulümdür.Siz de zulme rıza gösterdiniz en az yapan kadar günahkarsınız.Yazıklar olsun size.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . k.k acaba bu haberi okudumu k.k acaba k.korede olsa sonu ne olurda veya başbakanımız dikdatör olmuş olsa k.k ve yahudiler sabataistler sonu ne olurdu
    Cevapla
  • aysebd 10 yıl önce Şikayet Et
    bekir terzi ve selami yolac. yaziklar olsun yazdiginiz yorumlara,bu muamele hic bir canliya reva gorulmemeli.ayrica onlarin bu dehset yorumlarini begenen insanlarda var. haberi okuyunca cok uzuldum,sizin yorumlarinizi gorunce benim ulkemdede boyle kisilerin var oldugunu ogrenince nutkum tutuldu. Allahim sen bizi koru bu zihniyettten.
    Cevapla
  • macit pekseçer 10 yıl önce Şikayet Et
    Geziciler görsün!. Bunları (K. Kore , Küba, Suriye) hala mutlu ve refah birer ülke olarak gören bu ülkelerin liderlerini de kahraman olarak bilen gezi tayfası diktatörün nasıl olacağını anlarlar mı sizce! Mesela bu yaptıkları ayaklanmanın % 1 ini Kore'de yapsa benim çapulcu elemanım ne olurdu akıbeti acaba ?
    Cevapla
  • emrah 10 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu. bas bas bağırdın yabancı devletlerde kılıçtaroğlu gördünmü diktatörü sen türkiyenin en başarılı başbakanı olan erdoğana diktatör dedinya tarih senide yazacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?