Resimli Regaip kandili mesajları! En içten 2017 mesajlar

30 Mart perşembe günü Müslümanlar tarafından Regaip Kandili ihya edilecek. Bu önemli günde eşine, dostuna, sevdiklerine resimli Regaib kandili mesajı göndermek isteyenler haberimizin detayını inceleyebilir.

Resimli Regaip kandili mesajları! En içten 2017 mesajlar
Resimli Regaip kandili mesajları! En içten 2017 mesajlar
GİRİŞ 30.03.2017 09:00 GÜNCELLEME 30.03.2017 09:01

Regaib; rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisidir. ​Allahü Teâlâ bu gecede müminlere ihsanlar, ikramlar yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Müslümanlar için önemli günlerden biri olan Regaip Kandili dualarla ibadetlerle ihya edilecek. Bu özel gün için 2017 resimli Regaip kandili mesajlarını sizler için derledik. İşte eşinize, dostunuza, sevdiklerinize ve ailenize yollayabileceğiniz en içten, en samimi, en yeni Regaib kandili mesajları haberimizin detayında.

RESİMLİ REGAİB MESAJLARI NEREDEN GÖNDERELEBİLİNİR?

2017 Regaip kandili mesajlarını sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Line, WeChat, Tango ya da WhatsApp uygulaması üzerinden resimli Regaib kandilini mesajlarınızı gönderebilirsiniz.

Regaip Kandili orucu nedir ve tam kaç gün tutulur?

RESİMLİ REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

Yüreklerde kim bilir ne ɑcılɑr, ne umutlɑr ve ne kırgın hɑyɑller vɑr. Rɑbbim hiçbirinizin umutlɑrını soldurmɑsın. Amin. Regɑip kɑndiliniz mübɑrek olsun. 

Allɑh’ın rɑhmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmɑsın, yüzünüz ɑydın olsun, kɑbriniz nur dolsun, mɑkɑmınız Firdevs, duɑlɑrınız kɑbul olsun. Kɑndiliniz kutlu olsun.. 

Kɑrdeşliğin dɑimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostluklɑrın hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kɑndillere.

regaip-kandili-mesajları-1

Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler…. İyi Kandiller….

Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller!

 Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Regaip kandilin mübarek olsun…

regaip-kandili-mesajları-2


Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, Dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Regaib kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü Duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...

regaip-kandili-mesajları-3

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere.

Regaib Kandilinin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına ve vesile olması dileğiyle… HAYIRLI KANDİLLER!

regaip-kandili-mesajları-4

Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka, Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miraçtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..

Regaib Gecesi ile Dualarda Birleşen Yüreklerin Regaib Kandilini Kutlarım! Sağlık, Sıhhat ve Bir Bütünlük ile Nice Regaib Kandillere Ulaşmayı Yüce Allah'tan Dilerim!

regaip-kandili-mesajları-5

Regaib Kandil Gecesini Nasip Eden Allah, Diğer Regaib Kandilinede Bizleri Ulaşmayı Nasip Etsin! Kandiliniz Mübarek Olsun!

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, Dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece Dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

regaip-kandili-mesajları-6


Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. kandiliniz kutlu olsun.

Ellerin Açıldığı, Kuranların Okunduğu, Duaların Edildiği Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun!

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece Dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, Dualarınız kabul olsun?

regaip-kandili-mesajları-7

Regaip kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun,Regaip kandilin mübarek olsun…

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Regaip kandilin mübarek olsun.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!