Asena Tuğal kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Geçtiğimiz günlerde bisiklet kullanırken görüntülenen ünlü oyuncu Asena Tuğal bu kez de halk otobüsüne binerken görüntülendi. Asena Tuğal’ın gündeme gelmesiyle birlikte onu merak edenler, kim olduğu ve hayatına ilişkin daha fazla bilgi almak istiyor. Peki, Asena Tuğal kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Asena Tuığal’ın detaylı biyografisi…

Asena Tuğal kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Asena Tuğal kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 04.12.2017 15:55 GÜNCELLEME 04.12.2017 16:09

Asena Tuğal, önceki gün Levent'ten Mecidiyeköy'e otobüse binerken görüntülendi. Lüks evlerine, arabalarına hatta uçaklarına alışık olduğumuz ünlü isimlerden farklı bir hayat süren oyuncu Asena Tuğal, Levent’ten Mecidiyeköy’e giden halk otobüsüne binerek şaşırtması sonucunda gündemde en çok merak edilen ve sorgulanan listesine girdi. Kalabalık otobüste ayakta yolculuk eden Asena Tuğal, muhabirlere el salladı.Güzel ve başarılı oyuncu Asena Tuğal, daha önce bisikletle görüntülenmiş ve “İstanbul trafiğinde araba kullanmak delilik” şeklinde ifadelere yer vermişti. Peki, Asena Tuğal kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Asena Tuğal’ın detaylı biyografisi…

O SÖZLERİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ...

Asena Tuğal, arabasını satıp elektrikli bisiklet almıştı ve , "Motorlu taşıtlar vergisine yüzde 40 zam geldi, bence herkes bisiklete geçmeyi düşünsün" demişti. Oyuncu sözlerine, "Çevreye de zarar vermiyorsun. Arabayı sattım 1 yıldır elektrikli bisiklete biniyorum. Şehir içinde çok rahat. Aynı anda spor yapmış oluyorsun. Bence herkes yavaş yavaş geçmeli bisiklete" diye devam etmişti.

asena tuğal ile ilgili görsel sonucu

ASENA TUĞAL KİMDİR?

Asena Tuğal, 1 Ocak 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde ‘double major’ olarak tamamlayan oyuncu, Matematik ve Fen Bilimleri fakültesinden aynı dönem içinde mezun oldu.

2000 yılından itibaren TGRT, Kanal D ve Show TV de haber muhabiri olarak çalıştı.

Daha sonra ise Star TV ekranlarında 2006 Miss Turkey'de dördüncü güzel seçilen Asena Tuğal, Miss International yarışmasında "Miss Smile" ödülü kazandı.

Spor alanında da başarısı olan güzel oyuncu, Kürek sporunda uluslararası dereceleri bulunuyor olup ayrıca Tekvando sporunda siyah kuşaktır.

Ve bu sayede ülkemizi Milli Takım kadrosuyla geçmiş yıllarda temsil etti.

Asena Tuğal birçok dizide oynadı. 2008 yılında Akasya Durağı, 2009 yılında Ömre Bedel ve 2010 yılında da Öğretmen Kemal Filinta adlı dizilerde rol aldı.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Lise Devriyesi dizilerinde rol aldı.

asena tuğal ile ilgili görsel sonucu

ASENA TUĞAL’IN YER ALDIĞI PROJELER

2017 Lise Devriyesi Seda Sancak

2017 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Zeynep Sağlam

2016 Kertenkele: Yeniden Doğuş Zeynep Şanlı, Maskeli Kız

2015-2016 Filinta Tabibe Leyla

2013 Tozlu Yollar Vildan

2013 Aldırma Gönül Nefise

2010 Öğretmen Kemal Nehir

2009 Ömre Bedel Hande

2008 Akasya Durağı Ezgi

asena tuğal ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı