Rüyada kız çocuğu görmek ne anlama gelir? Rüyada kız çocuğu tabiri...

Rüyada kız çocuğu görmek, genellikle güzelliklere yorulan hayırlı bir rüyadır. Bol kazanç, helal rızık anlamları taşıyan rüyada kız çocuğu görmek hasta olanlara şifa, iş dünyasında başarı ve hamile kimse için de gerçekten kız evlat demektir. Peki, rüyada kız çocuğu görmek nasıl tabir edilir? İşte, ayrıntılar...

Rüyada kız çocuğu görmek ne anlama gelir? Rüyada kız çocuğu tabiri...
Rüyada kız çocuğu görmek ne anlama gelir? Rüyada kız çocuğu tabiri...
GİRİŞ 21.12.2018 09:42 GÜNCELLEME 20.02.2021 17:18
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Rüyada kız çocuğu görmek nasıl yorumlanır? Sıkça görülen rüyalardan olan kız-erkek çocuk ve bebek görmek muhtelif şekilde yorumlansa da genellikle hayra yorulur. Kız çocuğu gerçek hayatta hanelerin neşesi olarak yorumlanırken, rüyada da müjdeye işaret eder. Rüyasında kız çocuğu gören kimsenin uzun süredir arzu ettiği şey gerçekleşir. Eğer rüya sahibi hasta ise şifa bulur. Peki, farklı durumlara göre rüyada kız çocuğu görmek nasıl yorumlanır? İşte, rüyada kız çocuğu görmenin ayrıntılı tabiri...

Rüyada kız çocuğu görmek; rüyada henüz bebek olan kız çocuğunu görmek en güzel ve hayırla yorumlanan rüyalardandır. Rüya sahibinin beklenmedik yerden alacağı müjdeli habere işaret eder. Rüyada güzel bir kız çocuğu görmek, huzur ve sağlıkla dolu bir ömrü müjdeler. Kişi çok hayırlı bir evlilik hayatı geçirecektir.

Rüyada ağlayan bir kız çocuğu görmek; sıkıntıların ardından gelecek güzel günlere refaha işaret eder. 

Rüyada kız çocuğu doğurmak; gerçekte rüyanın tersi olarak bir erkek bebek dünyaya getirmektir. 

Rüyada bir kız çocuğu evlat edinmek; rüya sahibinin kendisine çok hayırlar getirecek iyi bir insanla arkadaş olur. Bazı alimlere göre ise bu rüya, kişinin daima hayır peşinde koşmasına, iyilikler yapmasına, yanlış yollara sapmadan daima güzel yollardan geçimini sağlaması şeklinde rivayet edilir. 

Rüyada Kız Görmek

Rüyada kız çocuğuna sarılmak; rüya sahibinin uzun zamandır sabırla beklediği bir arzusunun gerçekleşeceğine ve alacağı müjdeli habere işaret eder. Rüyasında küçük bir kız çocuğuna şefkat gösterip sarılan kimse, dünyada ihtiyacı olan bir kimseye manevi veya maddi bir yarımda bulunur. 

Rüyada bir kız çocuğu ile konuşmak; rüya sahibinin yakınlarında bulunan genç bir kimseden müjdeli bir haber alacağına işaret eder. Ayrıca sıkıntıların ardından gelecek maddi ve manevi rahatlama şeklinde de yorumlanmıştır. 

Rüyada kız çocuğu kaybetmek; rüya sahibinin ayağına gelen bazı fırsatları geri çevirmesine ve böylece büyük bir şansı kaçırmasına yorumlanır. Bu rüya kişinin dünyevi olana daha fazla değer vermesi sonucunda ahiretten uzaklaşmasına ve bu sebeple de yanlışlarına ve doğrularına dikkat etmeden yaşamasına da işaret eder. 

Rüyada kız çocuğuna isim vermek; Böyle bir rüya gören kimse çok başarılı işlere imza atarak herkes tarafından sözü dinlenir bir mertebeye gelir. İsim koymak karar almaya ve bu kararları sabırla uygulamaya; insanların hayatını etkileyecek konularda görüş bildirmeye veya bazı kimselerin hayatlarına karışmaya da yorulabilir.

Rüyada Kız Çocuğuna Sarılmak

Diyanet Rüya Tabirine göre; Rüyada çocuk görülmesi; sevince işaret eder. Bir kişinin rüyasında erkek çocuk görmesi; o kimsenin sevineceğine ve mutlu olacağına, kişinin rüyasında bir kız çocuğu görmesi; o kimsenin sıkıntılarından kurtulacağına, bir kimsenin rüyasında bir bebeğin süt emdiğini görmesi; rüyanın görüldüğü eve rızık ve bereket yağacağına işaret eder. Kişinin rüyasında bir çocukla oynadığını görmesi; o kimsenin sevindirici bir haber alacağına, kişinin rüyasında kendisinin çocuk olduğunu görmesi; o kimsenin uzun bir ömür süreceğine, bir kişinin rüyasında bir okulda çocuklarla birlikte oyun oynadığını görmesi; o kimsenin ev halkından hayır göreceğine delalet eder. Bir kimsenin rüyasında sokağa terkedilmiş bir bebeği bulup eve getirdiğini görmesi; rüyanın görüldüğü o eve mutluluk ve bereket geleceğine, çocuk bakım yuvasından bir çocuk alıp eve getirdiğini görmesi halen bulunduğu mevkiden daha üstün bir mevkiye getirileceğine yorumlanır.

Rüyada Kız Çocuğu Görmek

YORUMLAR 28
  • Suray 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende rüyamda kız cocukla sarılıyorum oynuyorus ama o çocuk güzelliğine anlatylmiyor o kadar güzel çocuklu
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda bir kız cocuğuyla kouştum ve sarıldım sonra uyandım sizce ne nalama geliyor
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende rüyada birşey görüyorum
    Cevapla
  • DOLUNAY TURAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet benim annem görmüş bizi ama farklı bi şekilde biz balkondan sarkıyomuşuz pekiya bunun anlamı ne
    Cevapla
  • Alya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda bir kiz çocugu bisikletle geliyor ama evime griyiyor bende durduyorum ama annesi annemi soruyor yani kızla bir muhattabı m olmadı
    Cevapla
  • DOLUNAY TURAN 3 yıl önce Şikayet Et
    anlayamıyorum ne dedin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!