Haluk Levent Trump'a çarpıcı açıklama geldi! Yaptırım kararı sonrası

Ünlü müzisyen Haluk Levent, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye için aldığı yaptırım kararının akabinde tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu. Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden Donald Trump'a çarpıcı mesajlarda bulunarak, Türkiye'ye yönelik yaptırım kararını içeren tweetini eleştiriye tuttu. İşte, o açıklamalar!

Haluk Levent Trump'a çarpıcı açıklama geldi! Yaptırım kararı sonrası
Haluk Levent Trump'a çarpıcı açıklama geldi! Yaptırım kararı sonrası
GİRİŞ 17.08.2018 11:42 GÜNCELLEME 17.08.2018 11:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Rock türünde şarkılarını seslendiren usta sanatçı Haluk Levent, ABD Başkanı Donald Trump'ın dolar kurlarının büyük artışa geçmesiyle Türk lirasının değerini kaybetmeye başlaması üzerine Türkiye için aldığı yaptırım kararını açıkladığı tweete yönelik tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu. Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) kurucusu olan Haluk Levent, Donald Trump'ın ülkemizden gelen çelik ve alüminyumdan alınan gümrük vergi oranlarının ikiye katladığını açıklamasının ardından sosyal platform aracılığıyla aldığı bu kararı eleştiriye tuttuğu çapıcı mesajlar gönderdi. İşte, döviz fiyatlarının büyük bir yükselişe geçmesinin sonrasında ülke ekonomisinin yaşadığı krizler gündemin merkezine yerleşmişken, Donald Trump'ın eleştiri oklarının üzerine çevrildiği paylaşımına Haluk Levent'ten gelen o açıklamalar...

Hakan Hatipoğlu, dikkat çeken dolar kurları değerlendirmesinde bulundu!

 

 

HALUK LEVENT'TEN TRUMP'A SOSYAL MEDYADA ÇARPICI MESAJLAR...

Ünlü müzisyen Haluk Levent, ABD Başkanı Donald Trump’ın geçtiğimiz günlerde sosyal mecra olan Twitter üzerinden; “Türk lirası, çok güçlü dolarımız karşısında hızla düşerken Türkiye’den gelen çelik ve aluminyum üzerindeki gümrük vergilerinin ikiye katlanmasına onay verdim! Alüminyumda bu oran artık yüzde 20, çelikte de yüzde 50. Türkiye ile ilişkilerimiz bu dönemde iyi değil!” şeklinde gerçekleştirdiği açıklamalara karşı tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu.

Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) kurucusu olan Haluk Levent, ABD Başkanı Donald Trump’ın paylaştığı bu tweet’ine İngilizce olarak yanıt vererek; “Ben muhalif bir şarkıyıcım. Ülkemde her zaman yanlış giden şeylere dikkat çekerim. Bu farklı bir şey… Fakat faşist ve zayıf yönetiminiz şimdi ülkemi tehdit ediyor. Bunu sadece yeniden seçilebilmek için yaptığını biliyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.

haluk levent

YORUMLAR 10
  • Kesin ve Net 5 yıl önce Şikayet Et
    Haluk Levent gibi solcu olsun, ciğerimi yesin.
    Cevapla
  • serdengeçti 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülke yönetimine muhalif olabilirim ama Trump gibi bir domuz yavrusunun ülkemi küçük düşürücü hakaretlerini kabul etmem.
    Cevapla
  • milli 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk'ün damarına basıldığında, damarlarından fışkıran TÜRKLÜK tüm yurdu sarar ne sağcısı kalır ne solcusu..seviyorum sizi anadolunun çocukları..iyiki TÜRK'üz iyiki birlikteyiz.. tşkler trump bu ruhu bize tekrar yaşattığın için..hadi şimdi kudur!
    Cevapla
  • Kirsehirli 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhalifligi herseye karsi cikmak sananlara gelsin....
    Cevapla
  • Vatanım 5 yıl önce Şikayet Et
    Haluk Levent her zaman iyi örnek bir sanatcıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!