Yol Arkadaşım 2 ne zaman vizyonda? Yol Arkadaşım 2 konusu - oyuncuları!

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un komedi türündeki sinema projesi Yol Arkadaşım 2 ne zaman hangi tarihte beyaz perdeye taşınacak? Keyifli ve eğlenceli geçen bir yolculuğun konu olarak işlendiği Yol Arkadaşım konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? İşte, serinin devamı niteliğinde Yol Arkadaşım 2 hakkında merak edilenler!

GİRİŞ 08.10.2018 15:16 GÜNCELLEME 08.10.2018 15:16

Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğunu, senaryosunu İbrahim Büyükak'ın kaleme aldığı, yapımcılığını ise Necati Akpınar'ın üstlendiği Oğuzhan Koç'un üstlendiği Yol Arkadaşım 2'nin vizyona girmesi için sinema severler tarafından heyecanlı bekleyiş başladı. Serinin devamı niteliğinde beyaz perdeye taşınmaya hazırlanan Yol Arkadaşım 2'nin konusunu keyifli ve eğlenceli geçen bir yolculuk oluşturmaktadır. Vizyona girecek sinema projesinde, birinci seride birbirinden zıt karakterler olan Onur ve Şeref'in birlikte geçirdikleri yolculuk sonrasında arkadaşlık ilişkilerini ilerletmelerinin akabinde ikinci seride hem iş hem de ev arkadaşı olarak izleyici kitlesinin karşısına geçecek. Peki, baş rollerini İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimlerin oluşturduğu Yol Arkadaşım 2 ne zaman ve hangi tarihte vizyonda olacak? BKM Film imzasıyla beyaz perdede seyircisini sürprizlerle dolu sahneleriyle ağırlayacak Yol Arkadaşım 2 konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

YOL ARKADAŞIM 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK? YOL ARKADAŞIM 2 OYUNCULARI…

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un sinema projesi Yol Arkadaşım 2’nin 12 Ekim 2018 tarihinde vizyona gireceğinin açıklaması gerçekleştirildi. Yönetmenliğini, beyaz perdeye aktarılan ilk serideki yönetmen Bedran Güzel’in yeniden üstleneceği Yol Arkadaşım 2 oyuncuları arasında; İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’a eşlik edecek ‘’Çilek’’ adındaki Youtuber rolünde Ezgi Eyüboğlu yer alırken, diğer oyuncu kadrosu ise Kadir Yaman Polatçı ve Olgun Toker bulunmaktadır. Sabırsızlıkla beklenen Yol Arkadaşım 2’de, ilk seride gerçekleştirdikleri macera dolu yolculuklarının akabinde aradan 1 yıl geçen Onur ve Şeref’in hem ev hem de iş arkadaşı olarak renkli ve sürprizli hayatlarına devam etmesi izleyicilerini karşılayacak.

yol arkadaşım

YOL ARKADAŞIM 2 KONUSU NEDİR?

Ayvalık'a yaptıkları yolculukta dost olan ve binbir badirenin ardından "yol arkadaşlığı" kavramının hakkını veren Şeref ve Onur ikilisi, son 1 yılda daha da kenetlenmiştir. İkili son 1 yıl içinde iş arkadaşı olmanın yanı sıra ev arkadaşlığı da yapmaya başlamıştır. Karakterleri birbirine tamamen zıt olan bu iki adamın paylaştığı iki alanda da dertler ve aksilikler bitmez. Şeref'in işi, müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur'un menajerliğini yapmaktır. Ancak bu konuda oldukça yeteneksizdir. Sıkıntılara dayanamayan Onur, sevmediği eski işi ilaç laç mümessilliğine geri dönmeye karar verince, Şeref alelacele ona bol sürprizli bir turne ayarlar. İkilinin bu turne yolculuğu da aşk, macera ve aksiliklerle dolu geçecektir...

yol arkadaşım

YOL ARKADAŞIM 2 TANITIM FRAGMANI...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...