Çağla Şıkel'e hangi sebeple suç duyurusu açıldı? Engelliler Derneği...

Fox TV'de ekran macerasına devam eden ''Çağla ile Yeni Bir Güne'' adlı televizyon programının sunuculuğunu üstlenen Çağla Şıkel'e suç duyurusunda bulunuldu. Ünlü sunucu Çağla Şıkel’in programda, ''engellilere yönelik hakaret içerikli sözler kullandığı'' gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçesi verildi.

Çağla Şıkel'e hangi sebeple suç duyurusu açıldı? Engelliler Derneği...
Çağla Şıkel'e hangi sebeple suç duyurusu açıldı? Engelliler Derneği...
GİRİŞ 10.10.2018 17:11 GÜNCELLEME 10.10.2018 17:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında yayın hayatını sürdüren ''Çağla ile Yeni Bir Güne'' isimli televizyon programının sunucusu olan Çağla Şıkel'e suç duyurusu bulunuldu. Manken ve oyuncu Çağla Şıkel'in gerçekleştirdiği program esnasında ''engellilere yönelik hakaret içerikli sözler kullandığı'' gerekçesiyle Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığına başvurularak hakkında şikayet dilekçesi verildi. Çağla Şıkel hakkında suç duyurusunda bulunan Ağrı İl Engelliler Meclisi ve Doğubayazıt Yaşama Sevinci Engelliler Derneği Başkanı Oktay Topçi’nin ifadeleri doğrultusunda, sunuculuğunu üstlendiği televizyon programında Çağla Şıkel tarafından engelli kişilere dair onur kırıcı ve hakaret içerikli kelimeler kullandığını öne sürdü. Tüm bunların yanı sıra ülkemizde 8,5 milyona yakın engelli vatandaşın yaşadığını vurgulayan Oktay Topçi, engelliler adına şahıs olarak suç duyurusunda bulunduğunu dile getirerek önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Öte yandan Avukat Müşerref Merve Gerçekçioğlu da, bugünden itibaren Çağla Şıkel’e ilişkin şikayet dilekçesini Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığına teslim ederek yetkili mercilere gereğinin yapılmasını arz ettiklerini cümlelerine ekledi.

''TÜM TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDE ENGELLİLERDEN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUZ''

 

 

Engelliler Meclisi ve Doğubayazıt Yaşama Sevinci Engelliler Derneği Başkanı Oktay Topçi tarafından; "Kendisi Türkiye'ye mal olmuş birisi. Şimdi biz toplumda engellilerin psikolojisini düzeltmeye çalışırken Çağla hanımın çıkıp da programında engellilere yönelik 'körler, sağırlar birbirini ağırlar' sözlerini kullanması gerçekten bizi çok rahatsız etti. Engellilerin engelini ön plana çıkarmak, bunları kullanmak gerçekten çok yanlış ve rahatsız edici. Biz de kendi yasal hakkımızı kullanarak avukat hanımın yardımıyla dilekçemizi yazıp savcılığa verdik. Kendisinden de tüm Türkiye'nin önünde engellilerden özür dilemesini bekliyoruz." şeklinde ifadelere yer verdi.

ÇAĞLA ŞIKEL

YORUMLAR 1
  • Atasözü 5 yıl önce Şikayet Et
    Biraz buluttan nem kapmış gibi olmuş. Yine de gücenen kimseler olmuştur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak