Ahmet Kural TV8 dizisinin oyuncu kadrosunda olacak mı? Acun Ilıcalı...

Ünlü medya patronu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Sıla Gençoğlu'ya darp, cebir ve şiddette bulunduğu iddiasıyla gündemin odağı haline gelen Ahmet Kural'ın TV8 ekranlarında dizi projesinde rol alacağına dair çıkan haberleri netliğe kavuşturdu. TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, 'Öyle bir proje yoktu zaten.' şeklinde ifadeye yer verdi.

Ahmet Kural TV8 dizisinin oyuncu kadrosunda olacak mı? Acun Ilıcalı...
Ahmet Kural TV8 dizisinin oyuncu kadrosunda olacak mı? Acun Ilıcalı...
GİRİŞ 05.11.2018 19:36 GÜNCELLEME 05.11.2018 19:36

Medya patronu, sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu'ya darp, şiddet ve cebir gerçekleştirdiği yönünde hakkında ileri sürülen iddiayla magazin gündeminin konuşulan isimleri yer alan magazin basını tarafından Ahmet Kural'la ilgili sorulan soruya yanıt verdi. Sıla ve Ahmet Kural olayının hukuki boyuta taşınmasının ve gündemde tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından Acun Ilıcalı'ya, Ahmet Kural'ın sahibi olduğu TV8 ekranlarında dizi projesinde rol üstleneceğine ilişkin çıkan haberlere kesinlik kazandırdı.

Sıla ve Ahmet Kural olayında adı geçen Okan Can Yantır kimdir? Hayatı!

Gündeme damga vuran sanatçı Ziynet Sali kimdir? Nereli, kaç yaşındadır?

Eşi Şeyma Subaşı ile beraber Kuruçeşme'de yer alan bir mekandan çıkarkan görüntülenen Acun Ilıcalı, Sıla'nın şikayeti sonrasında savcılığa ifade eden Ahmet Kural'ın TV8 ekranlarında başlayacak dizinin oyuncu kadrosunda yer alacağı haberlerinin sorulmasının ardından, ''Öyle bir proje yoktu zaten.'' şeklinde ifadelere yer verdi. Ahmet Kural ile Sıla arasında yaşanan tatsız hadiselere ilişkin, “Beni o konuya dahil etmeyin” sölerini kaydeden Acun Ilıcalının sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan O Ses Türkiye 2017 Yılbaşı Özel programının sunuculuğunu Ahmet Kural ve Murat Cemcir beraber gerçekleştirmişti.

ahmet kural tv8 dizinde rol alacak mı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü