Rüyada araba görmenin yorumu! Rüyada almak ve araba çaldırmak neye işaret?

Rüyada arabaya binmek işlerinizin iyiye gideceğine ve bir terfi edeceğinize işarettir. Genel anlamda rüyada araba görmek iyiye yorumlanır. Bazı durumda rüyada araba görmek farklı yorumları bulunmaktadır. Rüyada arabaya bindiğini görmek, büyük bir mevkiye erişmeye delalet eder. İşte rüyada araba görmenin yorumu ve rüya tabiri...

Rüyada araba görmenin yorumu! Rüyada almak ve araba çaldırmak neye işaret?
Rüyada araba görmenin yorumu! Rüyada almak ve araba çaldırmak neye işaret?
GİRİŞ 12.03.2019 15:33 GÜNCELLEME 20.03.2021 15:23

Rüyada araba görmek, geçimini sağlamak için aldığı tedbirlere yorumlanır. Rüyada araba ile ilgili rüyaların tamamı geleceğe dair bilinç altında depolanan duygu, düşünce, korku ve endişelerin rüya esnasında dışa yansımasıdır. Rüyada ticari arabaya binmek, güzel geçecek ticari amaçlı bir yolculuğa çıkacağınıza yorumlanır. Rüyada arabaya bindiğini görmek yada arabayı sürmek büyük bir mevkiye erişmeye işarettir. Arabadan inmek bunun zıddı ile tabir olunur. Arabaya binmek hayırlı bir evlada da işarettir. 

RÜYADA YENİ ARABA ALMAK

Rüyada yeni araba aldığını görmek; hayallere kavuşmak, iş hayatında başarılı ve bol kazançlı yeni girişimlere, statü değişikliğine, makam ve mevkiye, bekar birinin evlenip aile kurmasına, mutlu bir beraberliğe, maddi olarak çok iyi konuma gelmeye ve geçmiş hatalardan ders almaya delalet eder.

Rüyada Araba Almak

RÜYADA ARABA ÇALDIRMAK

Rüyada araba çaldırmak, zor durumların üstüste geleceğine, psikolojik olarak kötü bir ruh haline sahip olunabileceğine ve bu yüzden profesyonel bir yardım alınması gerekebileceği anlamına gelmektedir.

RÜYADA ARABA KAZASI GÖRMEK

Rüyada araba kazası görmek rüya sahibinin gerçek hayatta yanlış giden bir işe dur demediğine ve sonunda pişman olduğuna işarettir. Kişi kendi yaptıklarında bu ihmalkarlığı edeceği gibi başkalarının yaptıkları işlerde de gördüğü eksikleri ve hataları söylemekten kaçınmış, kötü sonu izlemeyi tercih etmiştir.

RÜYADA ARABA ALTINDA KALMAK

Rüyada arabanın altında kalmak, hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin ya kuracağı büyük bir ortaklık sonucu ya da uzak bir akrabasından kendisine kalacak olan mirasla ciddi yüklü miktara paraya ve mala kavuşacağına yorumlanır.

RÜYADA BEBEK ARABASI GÖRMEK

Bir kimsenin rüyada çocuk arabası görmesi, sefer ile tabir olunur. Rüyada bebek arabası içinde bir çocuk olduğu halde arabayı sürdüğünü görmek, uzaktan gelecek bir yolcuya veya habere delalet eder.

RÜYADA BİR OTOMOBİL KULLANDIĞINI GÖRMEK

Bulunduğu iste başarılı bir idareci olduğuna; memur veya isçi değil de halktan biri ise, onlar tarafından sevildiğine ve becerikliliği yüzünden onların hukümetle olan işlerinde aracılık yaptığına delalet eder.

Rüyada Araba Kullanmak

RÜYADA ATLI ARABA GÖRMEK

Rüyada atlı araba görmek, başarıya gidilecek anlamındadır. Otomobil ise sıkıntıya işarettir. Otomobil kullanmak, kendi hatası yüzünden bir sorunla karşılaşacağı anlamına gelir.

RÜYADA ARABA ANAHTARI GÖRMEK

Anne baba duaları alınması sayesinde karşılaşılan engellerin ve zorlukların çabucak ve zarar görmeden atlatılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

RÜYADA KAZA YAPMIŞ ARABA GÖRMEK

Rüyanızda kaza yapmış araba görmeniz sanıldığının aksine hayırlı bir anlama sahiptir. Böyle bir rüya mevkinizin artacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Arabayla Kaza Yapmak

RÜYADA ARABA YANMASI GÖRMEK

Rüyada araba yanması rüyayı gören kişinin geçmiş yaşantılarında bazı kimselere kötülük yaptığına yorulur. Bu kişi çevresindeki insanlarla arasında birtakım problemler yaşar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!