Garanti BBVA çalışma saatleri: 2020 Garanti Bankası açılış kapanış ve mesai saatleri

Her gün binlerce kişinin işlem yaptığı Garanti Bankası şubelerinin çalışma saatleri bankada işlem yapmak isteyen vatandaşlar tarafından oldukça fazla araştırılıyor. Para transferi, hesap açma işlemi, fatura ödeme gibi işlemlerinin yapıldığı Garanti Bankası saat kaçta açılıp saat kaçta kapanıyor? İşte Garanti BBVA mesai saatleri…

Garanti BBVA çalışma saatleri: 2020 Garanti Bankası açılış kapanış ve mesai saatleri
Garanti BBVA çalışma saatleri: 2020 Garanti Bankası açılış kapanış ve mesai saatleri
GİRİŞ 26.02.2020 15:43 GÜNCELLEME 26.02.2020 15:45

Banka şubelerinde maaş günleri, fatura ödeme günleri ve sınav başvuru ücretlerinin yatırıldığı zamanlarda yoğunluk yaşanabiliyor. Vatandaşlar bu günlerde işlem yapmak istediğinde banka şubelerinde uzun kuyruklarla karşılaşıyor. Sabah erken saatlerde Garanti Bankası şubelerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar bankanın çalışma saatlerini merak ediyor. Gelişen teknoloji ile birlikte para transferi, havale, kredi kartı ödemesi gibi işlemleri zaman kaybetmeden bankaların mobil uygulamalarından yapabiliyoruz. Ama hesap açtırma, kredi başvurusu, mevduat yatırım işlemleri gibi hizmetleri direkt olarak banka şubelerinden gerçekleştiriyoruz. Garanti Bankası şubelerinden sıra beklemeden işlem yapmak isteyen vatandaşlar için Garanti Bankası online randevu nasıl alınır? Garanti BBVA şubeleri hafta sonu açık mı? sorularının cevabı …

 

GARANTİ BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ

Garanti Bankası şubeleri kapılarını hafta içi sabah 09.00 itibariyle müşterilerine açıyor. Diğer bankalarda olduğu gibi 12.30 ve 13.30 arası öğle tatiline molası veren Garanti Bankası, şubeleri öğle tatili sonrası 17.00’a kadar çalışmaya devam ediyor.

ŞUBELER HAFTA SONU AÇIK MI?

Garanti Bankası şubeleri hafta sonu vatandaşlara bankacılık hizmeti vermiyor. Hafta sonu işlem yapmak isteyen vatandaşlar Garanti Bankası mobil uygulaması ile işlemlerini gerçekleştirebilir.

 

GARANTİ BANKASI ONLİNE RANDEVU NASIL ALINIR?

Garanti Bankası şubelerinden sıra beklemeden işlem yapmak isteyen kullanıcılar Garanti BBVA mobil uygulaması giriş sayfasından “ATM/Şube” ikonuna tıklayarak “Randevu İşlemleri” adımından randevu alabilirler.

GARANTİ BANKASI ŞUBELERİNİN KAPALI OLDUĞU RESMİ TATİLLER

1 Ocak Yılbaşı Tatili
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
23 Mayıs Ramazan Bayramı
30 Temmuz Kurban Bayramı
30 Ağustos Zafer Bayramı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

BANKA ŞUBELERİNDEN HANGİ İŞLEMLER YAPILABİLİR

HESAP AÇTIRMA
PARA TRANSFERİ
KREDİ KARTI BAŞVURUSU
KREDİ BAŞVURUSU
ÖDEME İŞLEMLERİ 
OTOMATİK ÖDEME TALİMATI
MEVDUAT-YATIRIM İŞLEMLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...