Contagion (Salgın) filmi koronavirüsle yeniden gündemde!

Tüm dünyayı etkisi altına almaya başlayan Corona virüs Contagion (Salgın) filmini yeniden gündeme getirdi. Çin'de başlayan salgınla benzerlik gösteren filmi dijital platformlarda yeniden en çok izlenenler arasına girdi.

Contagion (Salgın) filmi koronavirüsle yeniden gündemde!
Contagion (Salgın) filmi koronavirüsle yeniden gündemde!
GİRİŞ 12.03.2020 23:10 GÜNCELLEME 12.03.2020 23:14

Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkıp dünya geneline yayılan Corona virüs 2011 yapımı Contagion (Salgın) filmini yeniden gündeme getirdi.

Steven Sodeberg'in yönettiği ve Gwyneth Paltrow, Matt Damon, Jude Law, Kate Winslet gibi önemli oyuncuların yer aldığı film, Corona virüs nedeniyle dijital platformlarda en çok izlenenler arasına girdi.



9 yıl önce çekilen filmde yaşananlar ile Corona virüs salgını arasındaki benzerlikler dikkat çekiyor.

Filmde birçok kişinin ölümüne sebep olan virüs Çin’den yayılıyor ve yarasadan insanlara geçiyor.

 

Contagion filminde bulaştığı kişilerde ilk olarak gribe benzer semptomlar gösteren hastalık kısa sürede tüm dünyada binlerce kişiyi etkiliyor.

YORUMLAR 2
  • MRT 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne tesadüf değil mi? Laf aramızda ben hayatta tesadüflere inanmam:)
    Cevapla
  • Mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Tesadüf yokta illa bir yerlere paranoya zorlaması yapma var bence. 1000 tane salgın filmi var 3 taneside Çinde başlıyordur herhalde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam bitti derken 2-0'dan döndüler! Arjantin çeyrek finale yükseldi
İsrail basınının korkusu itiraf gibi: F-35 uçakları Türkiye'ye verilirse biteriz