Şenay Akay: Allah izin verirse kapanacağım

Şenay Akay, 'Allah kısmet ederse önce umreye sonra hacca gitmeyi çok isteriyorum. Her Müslüman’ın yapması gereken bir şey bu sonuçta. Hacca gittikten sonra da mankenlik mesleğini sürdüremeyeceğim için kapanmayı düşünürüyorum” dedi.

Şenay Akay: Allah izin verirse kapanacağım
Şenay Akay: Allah izin verirse kapanacağım
GİRİŞ 10.03.2008 07:59 GÜNCELLEME 10.03.2008 07:59
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Ömer Karahan'ın haberi

Bir süre önce, “Ortaokula giderken kapanmak istedim ama annem ‘Büyüyünce yaparsın, şimdi küçüksün’ demişti” sözleriyle gündem yaratan Şenay Akay, bu konuya da açıklık getirdi.


Bu çocukluk hayalini hayata geçirmeyi planlayan ünlü manken, “Ortaokuldayken Kuran kurslarına gidiyordum. Kapanma kararı almıştım. Babaannem ve annem de ‘Bu kararı almak için çok küçüksün, büyüyünce karar verirsin’ dediler. Ben de Kuran kursuna gidip alfabeyi bitirmeme rağmen gerisini getirmedim. Ama Allah kısmet ederse önce umreye sonra hacca gitmeyi çok isteriyorum. Her Müslüman’ın yapması gereken bir şey bu sonuçta. Hacca gittikten sonra da mankenlik mesleğini sürdüremeyeceğim için kapanmayı düşünürüyorum” dedi.

TÜRBAN TAKANLARA ALIŞILMASI LAZIM

Akay, “Türban takar mısınız?” sorusuna “Takarım tabii. Maalesef insanların kafasının içini tartışacağımıza dışını tartışıyoruz. Türbanın simge haline getirilmesine ben de karşıyım. Bunların aşılması lazım” diye cevap verdi.


(Akşam)

YORUMLAR 51
  • Vicdan Aynasi 16 yıl önce Şikayet Et
    devam. Hz Omer musluman olduktan sonrada oyle bi hale geldiki musluman olmadan once kendi kiz cocugunu diri diri topraga gomdugunu anlatirken hickiriklara bogularak agliyordu.
    Cevapla
  • Vicdan Aynasi 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. bir kudsi hadiste diyorki. Kim bana gelmek icin bir adim atarsa ben ona kosarak gelirim diyor Bu kadin bir adim atmak istiyor Neredeyse bu hanimi afaroz edecekler Hz Omer musluman olmadan once kendi kiz cocugunu diri diri topraga gommus bir insandi Lakin Peygamberimiz O\'na sen musluman olamazsin demedi Hosgeldin aramiza dedi Ve Hz omer sahabenin on onde gidenleri arasinda yerini buldu
    Cevapla
  • mimiga mimiga 16 yıl önce Şikayet Et
    Kenan Erçetingöz\'e üniversitelerde olmasın demişsin ya o da ayrı bir yaman çelişki.
    Cevapla
  • tolga ddddd 16 yıl önce Şikayet Et
    ------. işiniz şenay akaya kaldıysa allah kolaylık versin ... reklam kokan hareketler bunlar malum artık giyim dünyasında da akp nin ağırlığı artıyor ve sonuçta da bu bayan giyim sektöründen nemalanıyor bunda anlaşılmayacak bir şey yok... umreye gider ardından gelip ısrarlara dayanamadım diyerek türban defilelerine çıkarak parayı götürür..
    Cevapla
  • YorumTube 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah Kabul Eder İnşaALLAH... Şenay Hn. sizin isminizi duydum bir manken oldugunuz icin dunya cennetinde gününü gün edenlerden oldugunuz kalbimden illaki gecmistir bunu inkar edemem. Ancak sizin gibi Ünlü bir mankenin böyle bir habere vesile olarak örtünmenin önemini her müslümana anlatmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Allah inşaALLAH sizin niyetinizi tamamına erdirir. En azından safınızı belli etmeniz bile büyük bir başarı Şenay Hn. Allah sizden razı gelsin.. Arkadaşlar bu hayırlı haberin icinde lütfen fitne aramayın lütfen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber