Rus öğretmen Müslüman oldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesine gezmeye gelen Rus öğretmen Tatyana, erkek arkadaşının anlattıkları ve İslamiyet hakkında okuduğu kitapların etkisiyle Muslüman oldu.

Rus öğretmen Müslüman oldu
Rus öğretmen Müslüman oldu
GİRİŞ 23.11.2008 13:34 GÜNCELLEME 23.11.2008 13:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MUSTAFA YAMANER'in haberi

Bandırma'ya gezmeye gelen Rus Tatiana, tanıştığı erkek arkadaşından Müslümanlık hakkında bilgi aldıktan sonra din değiştirmeye karar verdi.

Bandırma Müftülüğü'ne başvuran Tatiana, Müftü Vekili Davut Küstü'ye müracaat edip Müslüman olmak istediğini belirtti. Müftülükte Kelime-i Şahadet getirip Müslüman olan Tatiana'ya, ilmihal kitapları hediye edildikten sonra Müslüman olma ihtida belgesi verildi.

Sevgi ismini alan Tatiana, "Rusya'da çok Müslüman var. Müslüman arkadaşlarımla geçen yıl Ramazan ayında oruç bile tuttum. İslamiyet hakkında çok kitap okudum. Müslüman olmaktan mutluluk ve huzur buldum" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • hakan kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. ne kadar yorum yapma hakkımız olmasada gerçekten helal olsun kadına aslında bizim yorum yapma hakkımız yok çünkü bu zamanda doğru dürüst üzerimize düşen görevleri bile yapamıyoruz şimdi yorum yapma hakkımızın olduğunu düşünüyorsak sizce yanılmıyormuyuz
    Cevapla
  • Merve BÖLÜKBAŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik Ederim. Allah gönlü güzel olanlardan eylesin! İlmini artırsın. Tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Kalbi muhabbetle.
    Cevapla
  • Mustafa Erkam 15 yıl önce Şikayet Et
    Türklere örnek olan müslüman. Umarım bugünkü çoğu Türkiye halkının oldu gibi müslüman olmaz.Hakiki müslüman (Allah'a teslim olan) olur da şu topluma İslamı anlatır/öğretir ve iyi bir örmek olur.
    Cevapla
  • kemal celik 15 yıl önce Şikayet Et
    Allah huzurunu ebedi kilsin. hamd sükür sena sana yarabbi bizimde ayagigimizi sabit kil kaydirma aminn
    Cevapla
  • yorgun19 15 yıl önce Şikayet Et
    hoş geldin kardeşim. armıza hoş geldin kardeşim.mevlam hidayet versin.inanın haberi okuduğumda göz yaşlarımı tutamadım.aramızda müslüman diye gezinip müslüman olmayanlara üzüldüğüm gibi,bu kardeşimizede dahada çok sevindim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor