Cübbeli Hoca, Sagopa'yı nasıl etkiledi Video

Konserlerinde binlerce kişiyi coşturan rapçi Sagopa Kajmer'in sakal bırakıp şarkı sözlerini değiştirmesi dikkat çekmişti. Sagopa Cübbeli Ahmet Hoca'dan nasıl etkilendi.

GİRİŞ 05.08.2009 16:08 GÜNCELLEME 05.08.2009 16:08
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in tarzını değiştirip, sakal bırakması gündem olmuştu. İsmailağa cemaatine katılıp mescitte Cübbeli Ahmet Hoca'nın sohbetlerini dinleyen Sagopa'nun nasıl "dönüş" yaptığı hayranları arasında merak konusu olmuştu. Bu merakı Cübbeli Ahmet Hoca canlı yayında giderdi. Sagopa'daki değişimin ayrıntılarına açıklık getirdi, ünlü hip hop sanatcısına övgüler yağdırdı.

CÜBBELİ HOCA SAGOPA'YI ANLATIYOR / VİDEO

İki haftadır Fatih Altaylı’nın “Teke Tek” programına konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca, ünlü hip hop sanatçısı Sagopa Kajmer’in sohbetlerinden nasıl etkilendiğini de anlattı.
Asıl adı Yunus Özyavuz olan ve konserlerinde on binlerce genci coşturan Sagopa Kajmer’in bir arkadaşından aldığı sohbet CD’lerini dinlediğini anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, ünlü rapçi’nin böylece kendisini sevdiğini ve daha sonra da görüştüklerini aktardı.

"BU HEP CEHENNEMDEN BAHSEDER"

Sagopa Kajmer’i Yunus diye tanıdığını belirten Cübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü), genç sanatçının bir arkadaşından aldığı sohbet CD’lerini, “Bu hep cehennemden bahseder” uyarılarına rağmen dinleyip etkilendiğini söyledi.

Fatih’teki mescitte verdiği sohbetlerde de görüntülenen Sagopa Kajmer’e övgüler yağdıran Cübbeli Ahmet, “Çok kültürlüdür. Bestelerinim içerikleri düşündürücüdür,  şirk içermez. Kültürü de var. Fars dili edebiyatı mezunu... Çok okumuş.  Hassasiyetler onda oluştuktan sonra, kadere falan söven, şirk lafzı içeren şeyler yapmaz. Müstehcen, kadının ağzını, dudağını tasvip eden şeyler yapmaz. Helal haram hududu var. Besteyi de kendi yapıyor.” diye konuştu.

KAYNAK: (HABER 7 )
YORUMLAR 135
  • hamza demir 14 yıl önce Şikayet Et
    ney. izlenmiyoki açılmıyo bile vide olar niye
    Cevapla
  • atilla iskender 14 yıl önce Şikayet Et
    burda damı adnancılar. ya inamıyorum.sizin işiniz gücünüz yokmu mubarekler?bilmesem adnan oktarın maaslı ınternet yorumcuları dıyecem ama öyle olmadıgını bılıyorum.ya bırakın bu adnan hoca =mehdi muhabbetini.Allah Hz. Mehdiyi gercekten göndermiş olsaydı zaten bilinmesini ister sizin de böyle klavye savaşçılıgı yapmanıza gerek kalmazdı
    Cevapla
  • fatih pınar 14 yıl önce Şikayet Et
    yakışmış. müslüman hanımlar için - biraz para versem soyunurlar diyerek hakaret eden altaylı ile çok uyumlu bir ikili olmuşsunuz ahmet bey ....
    Cevapla
  • fatih pınar 14 yıl önce Şikayet Et
    ayak. biz ilim sahibi,ashaba yakışır,rasulün yolunda,ibrahimi tevhidi anlamış,ceketini cinlerin aşırmadığı,ALLAHIN MESAJINI PARASAL HESAPLARA İNDİR GEMEMİŞ,hakikati acı çekeceğini bildiği halde ifşa eden müslümanlara iftira kampanyaları ,tuzaklar kurmayan,islamı geçimine alet etmeyen muvahhidleri 28 şubat sürecinden biliriz,savaş sırasında sembollerini çıkarıp nötralize olan barış sırasındada tv lerde rızık peşinde koşturanlarıda iyi biliriz allah da bilir.
    Cevapla
  • Salih Kahraman 14 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeler İmana Geliyor. Ashab-ı Kiram peygamberimizin tebliğini benimsemişti.Bu yüzden din hızla yayıldı.Cübbeli’nin tebliği peygamberimize hürmetten çok uzak.Allah en sevdiği kullarından olan Hz.Muhammed’e hürmette kusur edeni ne eder bir düşünsün öyle konuşsun.Bu gün Ashab-ı Kiram’ın yücelttiği gibi Allah’ın şanını yücelten ve iman hakikatlerini gözler önüne seren ve yaratıldığımızı anlatanların imana getirdikleri fert fertten ziyade ülke ülke sayılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu