Bergüzar Korel ve Halit Ergenç evlendi.

“Binbir Gece” dizisinde tanışan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç dün gece dünyaevine girdi. Ergenç, eşinin hamile olduğunu açıklayarak, “Bizim için de sürpriz oldu” dedi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç evlendi.
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç evlendi.
GİRİŞ 08.08.2009 10:38 GÜNCELLEME 08.08.2009 10:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsmail Bayrak'ın haberi

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in Kuruçeşme Les Ottomans Otel’de yapılan düğün törenine aile yakınları, dostları, oyuncu arkadaşları başta olmak üzere 350’ye yakın davetli katıldı. Bergüzar Korel’in şahitliğini aile dostları olan Ali Erten, Ergenç’in şahitliğini ise yeğeni Aziz Akgün yaptı. Çift, nikâh sonrası ilk danslarını ‘Sensiz Saadet Neymiş’ şarkısı ile yaptı. Korel’e nikâh memuru tarafından sorulan ‘Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?’ sorusuna güzel oyuncunun verdiği ‘Evet’ cevabı otelin dışından duyulurken, Ergenç’in cevabı ise daha sönük kaldı. Nikâh kıyıldıktan sonra yaklaşık 500 adet beyaz ve pembe balon gökyüzüne bırakıldı.

‘ÇOK MUTLUYUZ’

Nikâh sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan çift, “Biraz klasik olacak ama ikimiz de çok mutluyuz” dediler. Çiçeği burnunda gelin Bergüzar, "Nikâh esnasında ilk ben Halit’in ayağına bastım. Sadece heyecanlı ve mutluyum” diye konuştu. Bergüzar Korel’in hamile olduğu yönünde çıkan haberlere Halit Ergenç, “Evet doğru. Bizim için de güzel ve hoş bir sürpriz oldu. Kaç haftalık olduğu bize kalsın şimdilik” diye konuştu. Çift, işleri yoğun olduğu için balayına çıkmayacaklarını söyledi. Bu özel gecede Korel gelinliğini modacı Hakan Yıldırım’dan, Ergenç ise smokinini Vakko’dan tercih etti.

(Gazete Habertürk)
 

YORUMLAR 6
  • zeha seyda 14 yıl önce Şikayet Et
    yazık.... herşeyimizle gittikçe yozalşıyoruz artık..evlilik öncesi çocuk...yazık gerçekten acıyorum..
    Cevapla
  • WiTaMiN 14 yıl önce Şikayet Et
    aha yazıyom buraya. bu evlilik fazla uzun sürmez. ben o tan sağtürke acıyom walla :)
    Cevapla
  • zaman 7 yıl önce Şikayet Et
    hey gidi 7 yil gecti naber ! ^^
    Cevapla
  • berrak su 14 yıl önce Şikayet Et
    sahte.. sahtee...herşeyleri sahte yuva yıkanın yuvası olmazmış.bir de evlilik öncesi çocuk yazık gerçekten tüm değerlerimizi yitiriyoruz.örnek insan olacaklara bak....
    Cevapla
  • RESUL EKİZCELİ 14 yıl önce Şikayet Et
    düğün denilen şey. bunlar artık banel gelen şey ne evliliği hersene evlilikmi olur gali herşey evleninceye kadar 2 ay sürer ayrılırlar bunlar nikahın altında yaşayamazlar
    Cevapla
  • ahmet arslan 14 yıl önce Şikayet Et
    bu abi her sene bir düğün yapıyor. Yanındaki ablaya sorsak,seneye kimle evlencak,çaadaş ilişkiler bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Chelsea belgeleri gönderdi! Galatasaray transferi bitirdi
Rize'de 1 ton petrol sızıntısı