Sibel Pamuk bu kez çok iddialı

Radyo 7'ye konuk olan Sibel Pamuk, 'Ahuzar Yüreğimizdeki Türküler 2” albümünün olumlu eleştiriler aldığını belirterek “müzik adına uzun bir ömrüm var “dedi. Sibel Pamuk, bugün de Latif Doğan’a konuk olacak

Sibel Pamuk bu kez çok iddialı
Sibel Pamuk bu kez çok iddialı
GİRİŞ 31.03.2005 11:42 GÜNCELLEME 31.03.2005 11:42

Radyo 7'de Erkan’la Çok Canlı programının konuğu Sibel Pamuk idi.


Amacının gençlere türküleri empoze etmek istediğinide belirten Sibel Pamuk yayına gençlerin katılması ile de çok mutlu oldu.Diyarbakır’dan arayan 21 yaşındaki genç bir bayana Sahne elbisesinide hediye edeceğini de belirtti.


Pamuk, bir yıl’a yakın uzun bir çalışma sürecinden sonra profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan albüme, şu ana kadar gelen tepkilerin çok iyi olduğunu “doğru’yu bulmak için’de eleştirinin şart” olduğunu belirtti ve dinleyicilerinden gelen mail,telefon ve mektuplar dikkate alınarak bir albüm oluşturulduğunu Albümün bugün itibariyle dağıtımına başlanacağını en geç birkaç gün içinde müzik marketlere ulaşacağını bildirdi.


Beş yaşından Sonra Almanya’ya yerleşen ve 18 yaşında yurda geri dönen Sibel Pamuk, bu süre içerisinde almanya’da amatör olarak halk evi ve derneklerde folklor kurslarına katıldı.  “Sibel Pamuk Ahuzar Yüreğimizdeki Türküler 2” Dördüncü Albümü. Olduğunu belirten Sibel Pamuk “müzik adına uzun bir ömrüm var “dedi.


Sibel Pamuk,  yarın da Latif Doğan’a konuk olacak


MURAT ÇOBANOĞLU KÜSTÜM SHOW’DA ANILIYOR

 


Murat Çobanoğlu Latif Doğan Küstüm Show’da türkülerle anılıyor. Geçtiğimiz hafta hayatını yitiren Çobanoğlu, Sibel Pamuk ve Mustafa Küçük’ün konuk olduğu programda anılacak.



Halk Ozanı Murat Çobanoğlu bu hafta Küstüm Show’da anılıyor. Latif Doğan Küstüm Show’a bu hafta Sibel Pamuk ve Mustafa Küçük konuk oluyor. 26 Mart Cumartesi günü hayatını yitiren Ozan Murat Çobanoğlu’nun anısına gerçekleşecek programda Ozan’ın katıldığı programdan görüntüler ekrana gelecek. Sibel Pamuk ve Mustafa Küçük’ün türkülerle eşlik edeceği Küstüm Show’da Latif Doğan da Murat Çobanoğlu türküleri seslendirecek.



Perşembe geceleri ekrana gelen Küstüm Show’u Latif Doğan sunuyor. Halk oyunlarının yer aldığı programda her yöreden türküler okunuyor. 

 


Canlı yayınlanan Latif Doğan Küstüm Show Perşembe 21:30’da Kanal 7’de

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin İsrail'e silah sevkiyatını durdurması ne anlama geliyor?
Muhteşem anları Türk pilotları görüntüledi! 'Aurora Borealis' büyüledi