Şehir, İsrail künyeli kuş ajan diye kalktı

Gaziantep'te İsrail'in casus kuşu bulundu. Gaziantep'te vatandaşların bulduğu ayağında demir halka dikkat çeken ölü kuşu, istihbarat inceleyecek.

Şehir, İsrail künyeli kuş ajan diye kalktı
Şehir, İsrail künyeli kuş ajan diye kalktı
GİRİŞ 09.05.2012 13:10 GÜNCELLEME 09.05.2012 13:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gaziantep’te arıcılık yapan vatandaşlar, dün sabah, ayağındaki demir halkada seri numarasıyla birlikte ‘Israel Tel Aviv’ yazılı ölü bir ‘arıkuşu’ buldu.
 
İl Tarım Müdürlüğü’ne teslim edilen kuşun incelenmesinin ardından ‘casus’ olacağı endişesiyle Emniyet’e bilgi verildi. Kuşun, istihbarat birimlerine verileceği öğrenildi.

Gaziantep’in Şehitkâmil İlçesi’nde arıcılık yapan vatandaşların, dün sabah bulduğu, ölü bir arıkuşunun sağ ayağındaki ‘C43917’ seri numarası ve İngilizce ‘Israel Tel Aviv’ yazısı ‘casus mu’ tartışması yarattı. Kuşun burnunun sol tarafında büyük bir delik tespit eden vatandaşlar, kuşu Arı Yetiştiricileri Birliği’ne götürdü. Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nebi Koca, “Burnunun sol tarafının sağa göre 3 katı genişlikte olduğunu gördük. Muhtemelen oraya da herhangi bir şey yerleştirilmiş olabilir. İl Tarım Müdürlüğü’ne bildirdik. Orada gerekli incelemeler yapılacak” demesinin ardından kuş, İl Tarım Müdürlüğü’ne götürüldü.

‘İSTİHBARAT İNCELEYECEK’

Gaziantep Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Akif Aslanpay ise şu açıklamada bulundu: “Bu kuşun burnu diğerlerinden çok farklı ve çok açık. Emniyete bilgi verdim. İstihbarattan polisler gelip alacak. Ses ve görüntü amaçlı kullanılmış olabilir. Söz konusu İsrail ise bunu yapabilirler” dedi.

HABERTÜRK

YORUMLAR 7
  • Hasan 11 yıl önce Şikayet Et
    bu sıyonıst ıllumınatıden hersey beklenır..... yetkililerimizi kutluyorum! daima gozumu acmaliyiz ve her tasin altinda bit yemegi aramaliyiz! ısrail ve batililar firsat kolluyor. gozumu acalim ve hosumuza gitmeyen butun olaylari derhal arastiralim! farkindaligimiz arttikca millet olarak daha ileri gideriz!
    Cevapla
  • hamdi biyikli 11 yıl önce Şikayet Et
    bizim ekonomize yeni darbedir bu. kuşu dur arıcılığı bu ülkede bitirmeğe yönelik siyonist rejimin uygulamalarından birisidr.bence
    Cevapla
  • CENGAVER 11 yıl önce Şikayet Et
    kuşu muşu bilmem ama !. zehirli kenelerin israilde labaratuvar ortamında biyolojik savaş denemesi amaçlı üretildiğini biliyorum ! hazır sera bitki tohumları ise kanser ve kısırlığı artırmak için dünyaya pazarlanıyor hemde dünyanın parasına, kendileri türkiyeden kaçırdıkları doğal tohumlardan yetiştirdikleri bitkileri tüketiyorlar, ilaç firmalarının büyük bir çoğunlu, tüp bebek merkezlerine varıncaya kadar hep israilllilerindir, bir taşla 50 kuş vuruyorlar, detarjan firmalarından hazır gıda, avm ler vs vs, ülkeler bunlara teslim olmuş durumda
    Cevapla
  • Nihat KAAN 11 yıl önce Şikayet Et
    o israilin değil.... suriyenin casusudur o. biz israil sanalım diye yazmışlar öyle : )
    Cevapla
  • recep yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    komik. tabiki biz de doğal hayatı araştırma diye bir durum söz konusu olmadığından etiketlenmiş hayvanları görünce heyecanlanıyoruz :d hayvan bilimcinin biri etiketlemiştir hepsi bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!