O anne Van'a geldi, gözyaşları sel oldu!
Van'daki ikinci büyük depremde hayatını kaybeden Dr. Atsushi Miyazaki'nin ailesi Van'a geldi, oğlunun gezdiği yerleri gezdi, hıçkırıklarla ağladı.

Yaşanan 5,6 şiddetindeki depremde Bayram Oteli'nin enkazında hayatını kaybeden Dr. Atsushi Miyazaki'nin annesi Keiko Miyazaki, iki erkek kardeşi ve depremden yaralı kurtulan Konnai Miyuki ile Van'a geldi.
Havaalanında Serhat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya ve Halkla İlişkiler Müdürü Sait Solak tarafından karşılanan anne Keiko Miyazaki, göz yaşları içerisinde kısa bir açıklama yaptı. Van'a gelir gelmez çok duygulandığını ve gözyaşlarını tutamadığını ifade eden anne Miyazaki, "Çünkü oğlum burada hayatını kaybetmişti." ifadelerini kullandı. Van'a varır varmaz zarar gören yerleri gördüğünü aktaran anne Miyazaki, çok duygulandığını aktardı. Konuşması esnasında gözyaşlarını tutamayan Miyazaki, depremde oğluna yardım eden Vanlılara çok teşekkür etti.
Konaklayacağı otele gitmek için minibüse binen heyet ipek yolunu kullanarak merkeze geldi. Yol boyunca yıkılan ve hasarlı evleri gören anne Miyazaki, hıçkırıklarla ağladı.
OĞLUNUN ÖLDÜ ENKAZA ÇİÇEK BIRAKTI
Van'daki ikinci büyük depremde hayatını kaybeden Dr. Atsushi Miyazaki'nin ailesi Van'a geldi. Oğlunun vefat ettiği kenti görünce çok duygulanan ve gözyaşlarını tutamayan anne Keiko Miyazaki, oğlunun enkazı altında kalarak can verdiği Bayram Oteli'nin enkazına çiçek bıraktı.
Ardından oğluna ait bir eşya bulabilmek için enkaz alanında arama yapan anne Miyazaki, yerden aldığı toprak ve bazı kağıtları alarak poşete koydu. Bu sırada gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Çevredeki vatandaşları da duygulandıran Keiko Miyazaki, oğlu için dua ettikten sonra otelin yıkıldığı enkaz alanından ayrıldı.
-
neyzen 13 yıl önce Şikayet Etvan halkı. ben 3 yıl önce atamam çıkıp vana geldiğimde ülkenin hiç bir yerinde göremediğim sıcaklığı, misafirperverliği buradaki insanlardan gördüm. hiç tanımadığım bir adam hava alanında valizime yardım etti evinde misafir etmek istedi sonra bineceğim arabaya kadar bıraktı hiç bir karşılığı olmadan sırf dışardan gelmiş bir yabancı olduğum için. o yüzden vanlılar hakkında bilip bilmeden lütfen konuşmayın. her milletin iyisi de kötüsü de olabilir.Beğen Toplam 5 beğeni
-
nermin 13 yıl önce Şikayet Etasperlin. orada yaşayan insanların durumu belli, çok para harcatmamak kadar ince düşünceliysen gidip kendin bir centillik yap. bu arada van'daki durumu bildiğim için konuşuyorum.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Kahraman Maraşspor 13 yıl önce Şikayet Etboş konuşmayın. ilk yoruma arkadaş yanlış düşünuyorsun vanda çok kıymetlı arkadaşlarımız var digerleri gibi hiç düşünen yok aynı seın gibiBeğen Toplam 3 beğeni
-
Mehmet R Demir 13 yıl önce Şikayet Etasperlın . oglum adam gıbı yorum yapınBeğen Toplam 1 beğeni
-
Mehmet R Demir 13 yıl önce Şikayet Etabdullah bu ınsanlar sana ne yaptı......... ınsanları kötü göstermek ne kadar kolay işte sız böle yaptıkça insanların kafasındakı fıkrı hemen degışır türk kürt ayırma insanları abdullah efendı ..... suç sende degıl senın gıbılerı bu sayfaya koyanlardaBeğen Toplam 5 beğeni