"30 Mart dünya için de önemli"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, yaklaşan yerel seçimlerin öneminin ülkemizle sınırlı olmadığının altını çizdi.

"30 Mart dünya için de önemli"
"30 Mart dünya için de önemli"
GİRİŞ 04.03.2014 15:45 GÜNCELLEME 04.03.2014 15:47

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin sadece Türkiye için değil, dünya için de önemli olduğunu söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Beylikdüzü'nü ziyaret etti. Babuşçu Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ve beraberindekilerle Yeşil Vadi içerisinde yer alan Botanik Bahçesi'ni ziyaret etti ve ağaç dikti. Daha sonra AK Parti Barış Mahallesi SKM'ye geçtiler. Beylikdüzü kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da konuşan Babuşcu, partililerine önemli mesajlar verdi. 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin bir yerel seçim olmasına karşın etkilerinin çok büyük olacağını söyledi. Yapılacak seçimleri partisi kadar muhalefet partilerinin hatta dünyanın da beklediğini dile getiren Babuşcu, "Muhalefet kadar dünya bu seçimlerin sonucunu bekliyor. Bosnalı kardeşlerimiz, Hırvat, Sırp olan komşularının gezi olaylarını gündeme alarak ‘Önce Erdoğan'ı bitireceğiz sonra da sizi' diye kendilerine tacizlerde bulunduklarını bize anlatıyor. Bu seçimler bu kadar önemli. Hasta adam ayağa kalktı önce oturdu; şimdi ise koşmaya başladı; bu bazılarına rahatsızlık veriyor. Bakınız; farklı ülkelerden gelip bizim yerel seçim kampanyalarına gönüllü şekilde çalışmak; bu seçimlerin dünya için ne kadar önemli anlatmak isteyenler var. Bosna'dan Somali'den Afrika ve Dünyanın farklı ülkelerinden gelip gönüllü çalışmak isteyenler var. Bu yaşananlara şahit olunca büyük çerçeveyi çok daha iyi görebiliyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor