CHP'nin Ankara adayının bu sözlerini hatırlayın!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın eski bir mitinginde yaptığı şok sözleri yeniden gün yüzüne çıktı.

CHP'nin Ankara adayının bu sözlerini hatırlayın!
CHP'nin Ankara adayının bu sözlerini hatırlayın!
GİRİŞ 20.03.2014 18:56 GÜNCELLEME 20.03.2014 18:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, eski MHP'li Mansur Yavaş, geçmişteki bir mitingde yaptığı konuşma ile çok tepki çekmişti. Yavaş'ın o konuşması yeniden gündeme geldi.

Mansur Yavaş, geçmişte Beypazarı'nda düzenlenen bir mitingde yaptığı konuşmada, adaylardan bahsederken "Birinci sıradaki Ağrılı, ikinci sıradaki Diyarbakırlı, üçüncü sıradaki Mardin Derikli" demiş ve eklemişti; "Ne yapılmak isteniyor? Mecbur muyuz Ağrılıyı seçmeye, Diyarbakırlıyı seçmeye?"

"O İNSANLARI MECLİS'E GÖNDEREMEYİZ"

Beyaz gazetenin haberine göre; Yavaş, siyasetçi Hasan Hüseyin Ceylan için ise, "Ceylan uğruna Ağrı'ya, Mardin'e, Diyarbakır'a hizmet edecek insanları Meclis'e gönderemeyiz. Kendileri broşür dağıtıyorlar. Zaten altıyı çıkartmışlar şu anda. Niye oy veriyorsunuz Beypazarı'ndan o zaman? Birisi Karslıların oyunu alacak. Biri Çankırılıların oyunu alacak. Ankaralıların oyunu kim alacak? Meclis'te ülkücüler olmazsa, köpeksiz köyde değneksiz dolaşır gibi dolaşacaklar. Asla müsade etmeyeceğiz. Bakınız vereceğiniz oyların nereye gideceğini iyi hesap edin" şeklinde konuşuyor.

YORUMLAR 1
  • mehmet AYTAS 10 yıl önce Şikayet Et
    yani. ne anlamamız gerekiyor burdan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması