Yalova'da Başkan kim olacak?

Yalova'da CHP'nin seçimi 6 oy farkla kazandığının duyurulmasının ardından, AK Parti 124 sandıktaki geçersiz oyların yeniden sayılması için başvurdu.

Yalova'da Başkan kim olacak?
Yalova'da Başkan kim olacak?
GİRİŞ 03.04.2014 16:29 GÜNCELLEME 03.04.2014 21:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Oyların sayımına bugün saat 17.00 itibarı ile İl Seçim Kurulu'nda başlanacak.

Yalovalılar şimdi AK Parti'nin itiraz ettiği 124 sandıktan çıkacak sonucu bekliyor. AK Parti'nin itirazı üzerine bugün saat 17.00'den itibaren geçersiz oyların sayımına başlanacak. Yalova Adliye Sarayı'ndaki İl Seçim Kurulu'nda yapılacak sayıma 3 hakim ve 2 parti temsilcisi katılacak. Halen Yalova'da seçimin galibi 6 oy farkla CHP'li aday Vefa Salman. Seçimde AK Parti 27 bin 223 oy alırken, CHP'nin aldığı oy ise 27 bin 229 olarak tutanaklara geçti. Bugün açılacak olan 124 sandıkta yaklaşık bin geçersiz oy olduğu biliniyor. Seçimin nihai neticesini ise bugün sayılacak oylar belirleyecek.

YORUMLAR 6
  • mermus 10 yıl önce Şikayet Et
    Yalova'da Başkan kim olacak?. akp nin adayı başkan olsun ama chp de iyi performans gösterdi, karşılığını alması lazım. chp nin adayı da kaymakam olsun.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. benim için önemli olan erzurum ve yaşadıgım ilce idi . erzurum kardeşlerim hamdolsun osmanlı tokatı hainlere vurmuş yüregimize su serpiştir. oy oranı 46 oldukdan sonra fazla üzülmemek gerek . 38 den 46 demek ihanet edenlere en güzel cvp dır
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    olmaz olmaz olmaz!. ah be sevgili hükümet. Bu işlerin buraya taşınacağı gün gibi ortadayken, şu işi yeni ve modern bir sisteme dönüştürmeliydin. Hem çalınan en az 2 milyon oyuna engel olur hem de bu hainlerin bıdı bıdısından kurtulabilirdin. Ama bi tek adam hangi bir işle uğraşsın ki? AK partinin, yeni ve daha üstün bir akla ihtiyacı var. Milletin aklından geri düşmeye başladı...
    Cevapla
  • Ali Haydar Bektaşi 10 yıl önce Şikayet Et
    YSK,. artık bu gersiz oy konusunu kökten halletmelidir ancak, bile bile oyunu iptal ettireceklere yapılacak bir şey yoktur. diğer yandan bilmeyerek oy iptaline neden olan şeyleri ortadan kaldırabilir, bununda bugünden çalışmasını yapmalıdır, demokratik bir ülkeye gereksiz sürtüşmeler yakışmaz. Bakıyorsunuz herkes hakkaniyet ölçülerine bağlılığını söylüyor ama, diğer taraftanda kışkırtıcılığını yapıyor. Bunun bir yolu varsa çözülmesi gerekir, Bunuda ysk dan beklemek en tabii hakkımız.
    Cevapla
  • Samet BİLEK 10 yıl önce Şikayet Et
    Çaldılar demek yanlış. Ben de bir AK Partiliyim; ama adaletin tecellisini istiyorum. Çünkü her parti diğerini oy çalmakla suçluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri