CHP'li Başkan engelli vatandaşı tokatladı

CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Dünya Engelliler Günü'nde düzenlenen etkinlikte görme engelli vatandaşın ensesine vurdu.

CHP'li Başkan engelli vatandaşı tokatladı
CHP'li Başkan engelli vatandaşı tokatladı
GİRİŞ 04.12.2014 15:44 GÜNCELLEME 04.12.2014 15:51
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Dün Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir Dünya Engelliler Günü etkinliğinde "zihinsel engelli" kelimesini hakaret olarak kullanması basında geniş yer almıştı. Kılıçdaroğlu'nun bu saygısızlığının partili başka isimler tarafından da yaptığı ortaya çıktı.

CHP'Lİ BAŞKAN'DAN HADDİNİ AŞAN ŞAKA

Dün Kartal'da gerçekleşen Dünya Engelliler Günü Şenliği'nde CHP'li Belediye Başkanı Altınok Öz, onlarca engelli ve ailesinin gözleri önünde haddini aşan bir şaka yaptı. Öz'ün bu saygısızlığı kameralara da yansıdı.

Görüntülerde sahnede sunuculuk yapan görme engelli vatandaşın "Sevgili mahalle muhtarlarımız da burada. Sefa getirdiniz muhtarlarımız" dediği sırada Başkan Öz kürsünün arkasına geçip etrafındakilere 'susun' işareti yapıyor.

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞIN ENSESİNE TOKAT

Altınok Öz ardından görme engelli vatandaşın ensesine bir tokat atıyor. Ensesine gelen darbeyle şaşıran engelli vatandaş etrafında dönerek tokatın nereden geldiğini anlamaya çalışıyor.

Kürsüye sırtını dönen görme engelli vatandaş yanındaki bir kadının elini tutuyor. Başkan Öz, bununla da yetinmeyerek görevli kadına eliyle 'sus' işareti yaparak bu kez engelli vatandaşın yüzüne bir tokat daha atıyor. Sonrada hiçbir şey olmamış gibi engelli vatandaş ile öpüşerek kürsüyü terk ediyor.

YORUMLAR 64
  • cwe 9 yıl önce Şikayet Et
    Akılsız adam,işiniz gücünüz ergenlik. Biraz büyüyün artık.
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    zavalı rezil adam bunlrda ALLAH korksu ALLAH sevgsi yoki engeliyi mazlumları sevnsinler bu c.h.p zihnyetidr ALLAH islah etsin bunlrın insalktan nasip almamış chpe zihnyeti eyyyyy başkan unutmaki sende engeli olablirsn bu herkes için geçerlidir ama sende inanç nerde zavalı adam senin parti başkanın nedrki sen olabilrsn utanzmlar chp demek zalim elit millet düşmanı demktir vesallam
    Cevapla
  • İsmilazımdeğil 9 yıl önce Şikayet Et
    Savunması da ilginç. Kardeş abi ilişkisi gibi çok yakın bir iletişim düzeyleri varmış. Allah muhabbetinizi artırsın da, herkes bilmez. Ayrıca herkesin olduğu bir ortamda da öyle davranılmaz. Kardeşine evde sulu şakalar yaparsın. Üzerine su dökersin, çay dökersin. Ama toplum önünde bu şakaları yapmazsın di mi sayın başkan. Ayıp ayıp. Nezaketi kaybetmemek gerekirdi.
    Cevapla
  • adil yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi yapmış hiçte acımadım. baksana neşelerine diyecek yok. eden bulur.
    Cevapla
  • lelii 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar edepsizliği edep sayıyorlar EDEP YA HUU...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!