Tramvay yolunda dehşet!

Kayseri’de bir otomobilin tramvaya çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü.

GİRİŞ 16.11.2014 18:16 GÜNCELLEME 16.11.2014 18:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kaza, Melikgazi İlçesi Aşık Veysel Bulvarı ile Mustafa Şimşek Bulvarı’nın kesiştiği caddede saat 15.30 sıralarında meydana geldi. 38 UY 986 plakalı otomobilin sürücüsü 66 yaşındaki İbrahim Deneme, iddiaya göre kırmızı ışık yandığı halde kavşaktan geçmeye çalışırken, o sırada Talas yönünden şehir merkezine giden tramvaya çarptı. Kaza sonrası tramvay raylardan çıkarken, otomobil sürücüsü İbrahim Deneme hurdaya dönen araçta sıkışarak can verdi.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 acil yardım ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, Erciyes Üniversitesi ile Tuna hattı bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

İtfaiyenin çalışması sonucu araç içinden çıkarılan sürücünün cesedi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle raydan çıkan tramvay vagonu, çekici yardımıyla tekrar raylara konuldu ve çekiciyle çakilerek kaza yerinden uzaklaştırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 10
  • ali efe 9 yıl önce Şikayet Et
    bende o tramvay ın 2 inci bölümündeydim
    Cevapla
  • kayserili 9 yıl önce Şikayet Et
    son 10 yıldır hemen hemen ülkemizin tüm şehirlerini gezdim. 10 yıl önce bizden çok geride olan şehirler şu an bizden çok önde. alt geçitler kavşaklar kesintisiz trafik akışı hiçbir şey yapılmadı. elimizle mahvettik güzelim şehri. tramvay güya otobüs trafiğini azaltacaktı ama halen özel halk otobüsü satıldı. yazık oldu bu şehre.
    Cevapla
  • arıza 9 yıl önce Şikayet Et
    60 yaşına gelenlerin trafik ehliyetlerini almak şart...
    Cevapla
  • kayseri 9 yıl önce Şikayet Et
    trafik iyi diye bilinir ama ben kuralsız dönen birine yol vermedim diye arabadan indi ve üstüne yürüdü.
    Cevapla
  • özhasekiye 9 yıl önce Şikayet Et
    kayseriyi bu tramvaylar yüzünden trafiğini alt üst eden belediye başkanını kınıyorum tramvaylara geçiş üstünlüğü verilmesin onlarda kırmızı ışık beklesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!