Metrobüste hemşire dehşeti! Bacağına sapladı

Ercan P., metrobüsle evine gittiği sırada hemşire Semra H.’nin şırıngalı saldırısına uğradı! İğnede, hastalık olup olmadığının araştırılmasını isteyen genç adam şikayetçi oldu.

Metrobüste hemşire dehşeti! Bacağına sapladı
Metrobüste hemşire dehşeti! Bacağına sapladı
GİRİŞ 23.01.2017 11:05 GÜNCELLEME 23.01.2017 11:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbul ulaşımının can damarı olan metrobüs hattı, bugüne kadar birbirinden ilginç olaylara şahitlik etti. Binlerce insan iş çıkışı evine gidebilmek için duraklarda birbirleriyle yarış etti. Yolcular arasında yer kavgaları bitmek bilmedi. Durakta inemeyen bir yolcu, şoförü şemsiye ile darp etti. Sinirlenen bir başka şoför de bıçakla yolcuya saldırıp elini kesti. Son yaşanan olay ise 'Bu kadarına da pes' dedirtti. İddialara göre söz konusu olay şöyle gelişti. Ercan P., geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla buluştuktan sonra evine gitmek için metrobüse yöneldi.
  
BACAĞINA SAPLADI

Mecidiyeköy durağında araca binen Ercan P.'nin yanına birkaç durak sonra Semra H. isimli kadın geldi. İddialara göre Semra H., yanına oturduğu Ercan P.'yi iteklemeye başladı. Kadına durumu sormak isteyen Ercan P., bu sırada Semra H.'nin çantasında bir şeyler aradığını fark etti. Çantasından bir anda şırınga çıkaran genç kadının bacağına iğne saplamasıyla da şoka girdi. Neye uğradığını şaşıran Ercan P., iğneyi çıkarıp durumu Edirnekapı durağında bulunan sivil polislere bildirdi. İkili daha sonra Eyüp Polis Merkezi'ne gönderildi. Semra H. ifadesinde özel bir hastanede çalıştığını söyledi.

SÜREKLİ HAREKET ETMESİNE KIZIP ŞIRINGAYI SAPLAMIŞ!

İneceği durak yaklaştığı için çantasında sigara aradığını, Ercan P.'nin sürekli hareket etmesine sinirlendiği için çantadaki şırıngayı batırdığını dile getirdi. Olayın ardından hastaneye başvuran Ercan P. ise şırıngadan kendisine herhangi bir hastalık bulaşmadığının tespit edilmesini istedi. Ercan P.'nin ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

SABAH

YORUMLAR 12
  • bu ne ya 7 yıl önce Şikayet Et
    ülkecek delirdik galiba
    Cevapla
  • Derda 7 yıl önce Şikayet Et
    Saadet Partisi o kadar imza topladı PEMBE METROBÜS için.. Yetkililer orali olmadı.. Araştırırsanız başka ülkelerde var.. Misal İSRAİL..
    Cevapla
  • Akifi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bayanlar için ayrı metrobusler olmalı yoksa bu tip vakalar bitmez
    Cevapla
  • izmir 7 yıl önce Şikayet Et
    bence hemşire iğneyi hastasına vuracakmış unutunca metroda adama şırınga etmiş ilaç boşa gitmesin diye
    Cevapla
  • izmir yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    kadın metrobüste devamlı tacize uğruyorsa onun için çantada tedbir şırınga taşıyordur.Adamda şüpheli hareketler yapıyorsa kadın kalkıp gideceği yerde şırıngalı müdahale etmiş durduk yere birisi şırınga batırmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?