Kaynar çayı kasiyerin suratına döktü!

İstanbul'da ünlü kahve zincirinin şubesinde sıra yüzünden bekletilince öfkelenen kadın müşteri kasiyer kızın suratına sıcak çayı döktü.

Kaynar çayı kasiyerin suratına döktü!
Kaynar çayı kasiyerin suratına döktü!
GİRİŞ 08.12.2017 13:16 GÜNCELLEME 08.12.2017 13:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Acıbadem'de ünlü bir kahve zincirinin şubesinde sıra yüzünden bekletilince öfkelenen kadın müşteri Verda D., elindeki sıcak çayı kasiyer Büşra A.'nın yüzüne fırlattı. Kasiyere hakaret edip yeni çay isteyen kadınla ilgili şikayet üzerine soruşturma başlatıldı.

Kahve zincirinin Acıbadem şubesinde geçen hafta yaşanan ve adliye koridorlarına taşınan olay iddialara göre şöyle gelişti: Akşam saatlerinde kafeye gelen Verda D. adlı kadın, kasaya gelerek sipariş vermek istedi. Bu sırada bir başka müşteriyle ilgilenen görevli Büşra A., sıradaki müşteriden sonra siparişi alacağını belirtti.

"ÇAYINI FIRLATTI YENİSİNİ İSTEDİ"

Siparişi hazırlanan Verda D. ödeme yapacağı sırada Büşra A.'ya dönerek, "İki çay için yarım saat bekletilir mi? Siz ne biçim insanlarsınız. 3 kişi bir işi yapamıyorsunuz. Hiçbir yerde bu kadar beklemiyorum, beceriksizler" diyerek bağırmaya başladı. Büşra A. ise, "Bizden kaynaklanan bir durum değil. İlgili birimlerimize bildirimde bulunabilirsiniz" dedi. Bunun üzerine Verda D., "Sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun, geri zekalı" diyerek hakaret etti ve elindeki kaynar çayı bardakla birlikte Büşra A.'nın yüzüne fırlattı. Bir türlü sakinleşmeyen Verda D., "Çayım ziyan oldu" diyerek ücretsiz çay talep etti.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Kendisine yeni bir çay verilen Verda D. daha sonra kafeden uzaklaştı. Olayın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na giden kafe çalışanı Büşra A., Verda D.'den şikayetçi oldu. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 5
  • tncy 6 yıl önce Şikayet Et
    sira varsa icme. sanki olecek
    Cevapla
  • vatan perest 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar baslangic bunlar iyi gunlerimiz
    Cevapla
  • Kahramanmaraşlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Millete tepeden bakan bu gavur tohumlarını ülkeden sürmek lazım. Kanı bozuklar.
    Cevapla
  • süleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    hangi birini sürecen ganimet öyle insanlar
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen ya.. ne kadar şımarık ukala ve egosu tavanlarda gezen, ama aslında tedaviye ihtiyaci olan insanlar, çünkü öfke kontrolü yapamiyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi