İstemeye gittiği kızın evinin önünde öldürüldü

Adana’nın Ceyhan ilçesinde kız istemeyen giden genç yüzü maskeli bir kişi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürüldü. Cinayete kurban giden gencin şehit kardeşi olduğu öğrenildi.

İstemeye gittiği kızın evinin önünde öldürüldü
İstemeye gittiği kızın evinin önünde öldürüldü
GİRİŞ 02.11.2020 00:39 GÜNCELLEME 02.11.2020 00:47
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, Ceyhan ilçesine bağlı Civantayak Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kadir Gerekli, Z.A.’yı ailesinden istemek için evlerine gitti. Z.A.’nın evinin önünde yüzü maskeli bir kişi Kadir’e defalarca ateş açıp kaçtı. Ağır yaralanan Kadir, sağlık ekiplerince Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Kadir yaşamını yitirdi.

İstemeye gittiği kızın evinin önünde öldürüldü

Çevredeki vatandaşların iddialarına göre, Z.A., Kadir Gerekli’yi seviyordu. Ancak ismi belirtilmeyen bir kişi Z.A.’ya saplantılı bir şekilde aşıktı. Kadir Gerekli’nin bugün akşam Z.A.’yı istemeye geleceğini duyması üzerine silahlı saldırı düzenleyip Kadir'i öldürdü.
Öte yandan, uğradığı silahlı saldırı hayatını kaybeden Kadir Gerekli'nin, 20 Ağustos 2015’te Siirt’te teröristler tarafından yola döşenen bombanın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Eyüp1 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli abisiyle çalışmıktık.Rabbim İkisininde mekanını cennet eylesin.
    Cevapla
  • mülhem 3 yıl önce Şikayet Et
    Kabil Habili yine öldürdü yani. Kıyamete kadar devam edecek bu.
    Cevapla
  • E.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Eh be kardeşim seni vuran kişi seni uyardıysa sende istemeye gitmeyeydin başka kız mı yoktu sana? aslan gibi delikanlıydın elini sallasan ellisini bulurdun. Elin sümüklü kızı için ölmeye değer miydi? vurana ne yapılırsa yapılsın daha kadir yerine gelmez. Onu için kesinlikle idam şart idam gelmezse insanlar tavuk öldürür gibi birbirlerini öldürecekler zaten öldürüyorlar da.
    Cevapla
  • Starkk 3 yıl önce Şikayet Et
    Vicdansız psikopat mahluklar, o çocuğu annesi babası nasıl büyüttü hiç soruyor musunuz öldürürken? Kılına zarar gelmesin istemediği, bir fiske vurmaktan çekindiği çocuğunu ipsiz sapsizin biri gelip öldürüyor. Bu kadar basit mi her şey? Bu katiller için mutlaka kısasa kısas şart. Yoksa daha çok duyulur Allah muhafaza böyle haberler.
    Cevapla
  • Aksarayli 3 yıl önce Şikayet Et
    Iyi oldude Kim kimin pesinden kac yil kostu biri cikar bir anda elinden alir yillardir pesinden kostugunu buda Adele icin arastirilsin
    Cevapla
  • 3434 3 yıl önce Şikayet Et
    saçmalamışsın
    Cevapla
  • cowboy 3 yıl önce Şikayet Et
    ne yani pesinden kostu diye kizin ona varmasi mi latim kardesim ben kendimi bildim bileli birini sevdim kiz beni istemedi his unutmadim unutamadimda esimle evlenirken evlenmeden önce ona söyledim sagolsun kabullendi ben esimi cok severim degeri büyüktür ne yani simdi kizi isteyeni vursamidim olurmu böyle canilik o baskasini sevdi sevmek istemek herkesin hakki kadire bunu yapana idam nedemek yillarca bekledi ayiptir böyle seyler insanlik disidir.
    Cevapla
  • Gerizekali aptal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bos
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?